Spotten oplettende kijkers eerste portret Charles & Camilla?

Dit lijkt wel verdacht veel op een nieuw, officieel kiekje van de kersverse troonzitters...

Dat Charles en Camilla in de rol van King & Queen zijn gestapt, is niemand ontgaan. Maar de twee stellen zich tot nu toe aardig bescheiden op, en we hebben nog niet veel van het paar gezien qua pomp and circumstance die hoort bij de troon. Ten minste, tot gisteren, toen ineens een mogelijk nieuw portret van het paar opdook.

Verrassingsbezoek

Vorige week kreeg Charles bezoek van de Oekraïense president Zelensky, die min of meer als verrassing op de stoep stond. Hij ontmoette zowel koning Charles als premier Rishi Sunak, en met succes. Die laatste kondigde namelijk aan dat het Verenigd Koninkrijk zijn steun aan Oekraïne zal uitbreiden, als onderdeel van de belofte om met het land “de komende jaren schouder aan schouder te staan”.

Mysterieuze foto

Een wel héél oplettende kijker zag tijdens dat bezoek iets dat ons wel erg nieuwsgierig maakte. Op een screenshot van een opname van het bezoek, zien we namelijk een fotolijstje met iets dat wel heel erg lijkt op een nieuw, officieel portret van C&C.


Echt scherp kunnen we de foto niet noemen, maar het lijkt er sterk op dat deze foto is gemaakt tijdens het staatsbanket in november – gezien Charles eenzelfde zwart pak draagt en Camilla gehuld is in een blauwe jurk die verdacht veel weg heeft van de jurk die ze tijdens het staatsbanket droeg.

charles camilla
Zou het? Een eerste officieel portret? (Beeld: NL Beeld / Brunopress)

Steun aan Oekraïne

Charles is niet de enige die zijn steun betuigt aan Oekraïne. Ook prins William en prinses Kate spraken meerdere keren hun hoop uit voor de toekomst van het land dat werd getroffen door de Russische invasie – iets waarvoor president Zelensky hen uitvoerig bedankte op zijn Twitter-account. “Olena en ik zijn de hertog en hertogin van Cambridge @RoyalFamily dankbaar dat ze in deze cruciale tijd, waarin Oekraïne zich moedig verzet tegen de Russische invasie, ons land steunen en onze dappere burgers steunen. Het goede zal zegevieren”, schreef hij destijds.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws