Herken jij haar nog? Zó zag actrice Liza Sips er vroeger uit!

Wow!

Kindmodel

Op haar Instagram-pagina deelt Liza af en toe wat leuke kiekjes uit de oude doos. Met een flinke bos blonde krullen, en een ondeugende blik straalde een piepjonge Liza je bijvoorbeeld tegemoet vanuit het blad Ouders van nu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Bij de lieve foto schrijft Liza: “Als kind in de Ouders van nu…een tijdschrift dat ik nu overigens zelf lees, haha!” Het terugvinden van dit oude kiekje moet ongetwijfeld een full circle-moment geweest zijn voor de beeldschone actrice.

Tieneridool

Zelf was Liza misschien met haar rol in GTST niet meer uit de meidenbladen weg te denken. Maar voor het zover was, was Liza een tienermeisje zoals zovelen, met een poster van haar idool in haar kamer. Zo deelde ze deze schattige foto, waar ze op 12-jarige leeftijd poseert met een meer-dan-levensgrote foto van Jim Bakkum:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

“Als je Liza-de-Brugpieper, 18 jaar geleden, toch eens verteld zou hebben dat ze later met ‘Jim van Idols’ in films zou spelen…”, laat de actrice weten bij de schattige foto. Die liefde voor haar tieneridool is overigens nooit verdwenen, zo verraadt Liza met de hashtag ‘#FanForLife’.

Jong geleerd

Ze mag nu dan naast haar idolen in films en op televisie verschijnen, ook op heel jonge leeftijd straalde Liza zelf al op de kijkbuis. Zo speelde ze vanaf haar vijfde in verschillende commercials. Van Grandorado tot C&A: in menig reclameblok verscheen de piepjonge actrice met haar wilde bos krullen. Inmiddels heeft de actrice die coupe krullenbol ingeruild voor een iets strakker kapsel, maar ze ziet er nog altijd beeldig uit.

Bron: LizaSips.nl, Grazia Archief | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws