Zien: dit is de knappe én succesvolle zus van Bas Smit

Ze werd onder andere verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar.

Onderneemster

Mariëlle Smit begon als ondernemer in de hospitality. Ze startte op 21-jarige leeftijd een bedrijf dat personeel inzette bij evenementen en winkels. Met succes! Begin 2020 had ze zestien man in dienst en vijfhonderd mensen die ze kon inzetten. Nadat ze dit bedrijf uiteindelijk verkocht, startte ze haar tweede bedrijf: dat van vriesverse babyvoeding. Dit idee spookte, na een paar jaar moeder te zijn, al een tijdje door haar hoofd. Binnen twee jaar van idee naar een plekje in het vriesvak van de grote supermarkten: het lukte Mariëlle met haar bedrijf Mama Deli wederom.

Bas en Mariëlle Smit
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Fabulous Mama

In 2022 sleepten broer en zus samen een mooie prijs voor Fabulous Mama in de wacht. Mariëlle in de categorie Business Mama en Bas won de Papa of the Year award. In onderstaand kiekje zie je het olijke duo trots de prestatie showen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bas Smit (@bassmit)

Bas deelde bij deze foto hoe trots hij was op z’n zus. “Samen met m’n zus genomineerd zijn voor de Fabulous Mama awards is een eer, maar dan ook samen winnen is wel echt te gek”, begint hij zijn bericht. “Kneiter ambitieus en succesvol, maar altijd haar kids op 1”, vertelt hij verder over zijn zus. De award die hij zelf in de wacht mocht slepen vindt hij eigenlijk te veel eer: “Ik kan de hele tijd leuke dingen doen met de meiden omdat Nic alle zure dingen in huis doet”, grapt hij.

Zakenvrouw van het Jaar

In dit zelfde jaar heeft de trotse oprichtster van Mama Deli ook de Bold Future Award overhandigd gekregen bij de verkiezing Zakenvrouw van het Jaar. Ze was hiermee officieel de meest veelbelovende onderneemster van het jaar. De jury prijst haar vooral voor haar ‘moed, positiviteit en kracht’.

Bron: Instagram @mariellesmit, Instagram @bassmit, Grazia | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

 

 

 

Laatste nieuws