Prins William komt met speciale aankondiging vlak voor Pasen

Wat een leuk nieuws!

Prins William en Kate genieten op dit moment van een heerlijk weekje vrij vanwege Pasen. Ondanks dat William dus even niet aan zijn koninklijke verplichtingen hoeft te denken, komt hij vanochtend toch met een speciale aankondiging.

Paasvakantie

Dit weekend zullen William, Kate en de kids aanwezig zijn bij de jaarlijkse activiteiten tijdens het Paasweekend, maar voor het zover is mogen de Cambridges nog even genieten van een paar dagen vrij. George, Charlotte en Louis hebben namelijk vakantie en dus kan de familie heerlijk van wat quality time genieten.

Helemaal genieten van zijn vrije tijd doet William echter niet, want vanochtend kwam de prins met een statement. Het is namelijk bevestigd dat Jacinda Ardern, de voormalige premier van Nieuw-Zeeland, is toegetreden tot de Board of Trustees voor Williams Earthshot Prize. Op Instagram kondigde William het leuke nieuws aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Earthshot Prize (@earthshotprize)

Samenwerking

Bij een foto van Jacinda schreef William: “Het is een eer om Jacinda Ardern te verwelkomen in het @earthshotprize team. Haar levenslange inzet voor het ondersteunen van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen, samen met haar ervaring als premier van Nieuw-Zeeland, leveren een rijkelijke aanvulling aan nieuwe denkbeelden op voor onze missie.”

Jacinda en William werken al een tijdje samen. “Vier jaar geleden, nog voordat de Earthshot Prize zelfs maar een naam had, was Jacinda een van de eerste mensen met wie ik sprak, en haar aanmoediging en advies waren cruciaal voor het vroege succes van de Prize”, vervolgt de prins in een verklaring. “Ik ben haar enorm dankbaar dat zij zich bij ons aansluit nu zij de volgende stappen in haar carrière zet.” Aha!

Bron: Hello magazine | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws