Charles en Camilla delen het recept van de ‘kroningsquiche’

Een heuse favoriet van de koning en koningin gemalin.

Van een royale gastenlijst tot aan een perfect uitgestippelde route naar Westminster Abbey: aan alles wordt gedacht tijdens de kroning van koning Charles op 6 mei. En aangezien er ook een grote kroningslunch op de planning staat, delen Charles en Camilla alvast het recept van een – persoonlijk gekozen – kroningsquiche. Smullen maar!

Grote lunch

Ter ere van de kroning wordt op 7 mei een grote lunch georganiseerd, de zogeheten Coronation Big Lunch. Koning Charles en koningin Camilla hebben voor deze gelegenheid speciaal een quiche uitgekozen die makkelijk te bereiden is met het idee dat iedereen 7 mei deze quiche klaarmaakt voor de lunch.

Recept

Het Twitter-account van de Britse koninklijke familie deelde het recept en een video waarin de chef precies uitlegt hoe de quiche klaargemaakt moet worden. De quiche bevat spinazie, tuinbonen en dragon en is dus een favorietje van Charles en Camilla. “Even voorstellen… de kroningsquiche!”, schrijft het Britse koningshuis in de tweet. “Persoonlijk gekozen door Hunne Majesteiten, hebben de Koning en de Koningin een recept gedeeld ter gelegenheid van de komende #CoronationBigLunch die overal in het land plaatsvindt.”

De lunch wordt georganiseerd met als doel om eenzaamheid tegen te gaan en mensen bij elkaar te brengen.

Bron: Twitter The Royal Family, Vorsten | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws