De Weekendtips van Beau Monde

Van vintage designerstukken shoppen, tot de beste streaming-tips.

Mocht je met het beloofde lenteweer geen trek hebben in een weekend aan huis, dan heeft Beau Monde een hoop fijne tips voor je. Van luxe vintage-shopping hotspot, tot date- en culi-tips. Dit zijn de weekendtips van Beau Monde!

Vintage designerstukken shoppen

Wil jij je garderobe graag spekken met een prachtig vintage item? Dan zit je dit weekend goed bij de studio van Reale Communication, waar een Vintage Designer Sale plaatsvindt. En het begrip designer nemen ze daar niet licht. Zo shop je er onder andere items van Gucci, Dries van Noten, Fendi en Raf Simons. Vanaf vrijdag kun je er al terecht, en om de vrijheid te vieren schenken ze je graag een heerlijk natuurwijntje in.

Wanneer:
5, 6, en 7 mei van 11:00 – 19:00.

Waar: 
Prinsengracht 437, Amsterdam.

Perfecte date-spot: Pulitzer’s Bar

De tijdloze Pulitzer’s Bar aan de Amsterdamse Keizersgracht, combineert persoonlijke service met eigentijds design. Dit in combinatie met ultieme cocktail klassiekers, maakt Pulitzer’s Bar de ideale schuilplaats voor een fijne avond uit. Last van keuzestress? De bartenders helpen je graag met het selecteren van de perfecte cocktail, zodat jullie tijd hebben voor elkaar.

pulitzers bar

Onlangs lanceerde de hotelbar een nieuw cocktailmenu, geïnspireerd op de welbekende gevels die samen de skyline van Amsterdam vormen. Met een selectie van 12 nieuwe cocktails, waarvan 3 non-alcoholisch, eert Pulitzer’s Bar de principes van verfijnd vakmanschap. Zo start je de avond met de Bergamot Lemonade, een non-alcoholische cocktail met verfrissende citrus en een vleugje fizz, of sluit je de avond af met de klassieke Starter Martini met de combinatie van boter en salie. De bar is elke dag geopend van 17.00 tot 01.00 uur, op vrijdag, zaterdag en zondag geniet je er al vanaf 15.00 uur.

Heerlijk eten bij Neni

Als je ergens lekker kunt eten, dan is het wel bij NENI. Gerechten als geroosterde vlinderdorado, ceviche en aubergine steak pronken hier op het menu. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitgebreide wijnkaart. Van een frisse en fruitige Pinot Gris tot pittige en aromatische droge Riesling, tot een lichte en fruitige Blaufränkisc en een soepele Malbec. O, en heb je nog een cadeautje nodig voor Moederdag? Neem die ene speciale vrouw in je leven op 14 mei dan mee om bij NENI te genieten van de Mother’s Day brunch!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NENI Amsterdam (@neni.netherlands)

Lekker streamen

Blijf je liever binnen dit weekend? Dan is er gelukkig ook veel leuks te streamen. Op Netflix kijk je nu het eerste langverwachte seizoen van Queen Charlotte: A Bridgerton Story en de aangrijpende documentaire Boy from the Blaze (El Niño de Fuego).

Daarnaast vindt vandaag natuurlijk de grootse kroning van Koning Charles III en Koningin Camilla plaats. Beau Monde houd je helemaal op de hoogte, maar om het feest op de voet te volgen, kun je onder andere afstemmen op de BBC of op NPO 1. Ook kun je via de NOS het gebeuren live streamen. Zo hoef je niets te missen!

Trek in iets heel anders? Vanaf morgen verschijnt de film Druk (Engelse titel: Another Round), met een hoofdrol voor Mads Mikkelsen op Netflix. Deze film vertelt het verhaal van drie totaal uitgebrande docenten, die besluiten dat een bepaalde mate van dronkenschap best eens de oplossing kan zijn voor hun problemen. Als dat maar goed gaat…

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws