Onherkenbaar: zo zag Victoria Koblenko er vroeger uit

Herken jij haar terug?

Victoria Koblenko kennen we allemaal als de vrouw die alles doet: acteren, presenteren, schrijven – er zijn maar weinig dingen die de Oekraïense níet kan. Victoria is daarnaast niet alleen getalenteerd, maar ook nog eens ontzettend knap. Maar hoe zag de blondine er vroeger eigenlijk uit? Wij blikken terug. 

Beginnend actrice

Victoria werd op 19 december 1980 geboren in het Oekraïense Vinnytsja, en verhuisde op haar twaalfde met haar familie naar Nederland. Tijdens haar middelbareschooltijd, waarin ze blokte op het gymnasium, speelde ze al in wat reclamespotjes – maar de actrice brak écht door toen ze in 2000 de rol van Isabella Kortenaer in Goede Tijden, Slechte Tijden bemachtigde.

Knappe kop

En alsof een fulltime acteercarrière niet genoeg was, volgde Victoria niet één, maar twee studies tijdens haar rol in GTST. Dat de actrice ongelooflijk slim is, bewees ze wel toen ze de Gouden Talenknobbel won voor het feit dat ze Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans én Duits vloeiend spreekt.

Carrière in Rusland

Victoria heeft dan ook naast grote, Nederlandse titels als HomiesHuisvrouwen bestaan niet en Fuck de liefde ook Russische films en series op haar naam staan. Zo maakte ze in 2007 haar debuut in Moskou met de Russische remake van De Erfenis, speelde ze in 2015 in de in Moskou gemaakte serie Blind Date en bemachtigde ze in 2016 de hoofdrol in de succesvolle Russische komedie Girls don’t give up.

Beauty

Hoewel Victoria inmiddels 42 is, kunnen we dat er absoluut niet vanaf zien. De actrice behoort wat ons betreft tot de knapste vrouwen van Nederland, en ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar hoe ging Victoria als klein meisje eigenlijk door het leven? Dat zie je op de volgende pagina!

Laatste nieuws