Zien: deze dames zijn de ex-vriendinnen van prins Harry

Dit zijn de dames met wie prins Harry gedatet heeft vóórdat hij met Meghan trouwde.

3. Chelsy Davy (2004 – 2011)

De relatie tussen Chelsy Davy en prins Harry is de ultieme definitie van een knipperlicht-relatie, maar wel een serieuze. De in Zimbabwe geboren Chelsy wordt gezien als Harry’s eerste serieuze vriendin. Ze ontmoette de koningin en vergezelde Harry naar de bruiloft van prins William en hertogin Kate. Aan The Times verklapte ze dat de aandacht haar te veel werd: “Het was zo full-on. Gek, doodeng en ongemakkelijk. Ik vond het heel moeilijk als het erg werd. Ik kon daar niet mee omgaan.”

In Spare blikt ook Harry terug op het trieste einde van hun relatie. “Chels zei opnieuw dat ze niet wist of ze dit aankon. Een leven lang gestalkt worden? Wat kon ik daartegenin brengen? Ik zou haar zoveel missen. Maar ik begreep haar verlangen naar vrijheid. Als ik de optie had, zou ik dit leven ook niet gekozen hebben”, schreef de prins.

chelsy davy
Beeld: NL Beeld

De twee zijn nog altijd goede vrienden, en in 2018 was Chelsy één van de gasten bij Harry’s bruiloft met Meghan. Inmiddels is zij zelf ook helemaal gelukkig getrouwd met hotelier Sam Cutmore-Scott, en hebben ze samen één zoontje: Leo.

4. Astrid Harbord (2009)

astrid harbord
Beeld: NL Beeld, BrunoPress

Astrid Harbord is een vriendin van Kate Middleton. In 2009 werd ze tijdelijk gelinkt aan prins Harry, tijdens zijn knipperlichtrelatie met Chelsy. De inmiddels opgeheven schandaalkrant News Of The World wist destijds te melden dat ze een avondje hadden gefeest in een club voordat ze rond 03.00 uur ’s nachts samen naar Clarence House vertrokken. Juicy!

5. Caroline Flack (2009)

De inmiddels overleden Caroline Flack zou in 2009 aan prins Harry zijn voorgesteld door Natalie Pinkham (daar is ze weer). Ze zou de prins de bijnaam ‘jam’ hebben gegeven “omdat zijn haar de kleur van jam heeft en omdat hij heel lief is”, aldus Caroline tegen vrienden.

harry ex caroline flack
Caroline Flack in december 2009. (Beeld: NL Beeld)

Net als Chelsy, zou Caroline de aandacht al snel te veel hebben gevonden. In haar autobiografie schreef ze: “Zodra het verhaal naar buiten kwam, konden we elkaar niet meer zien. Ik was niet langer Caroline Flack, de tv-presentatrice, maar Carolien Flack, prins Harry’s ‘bit of rough‘.”

6. Mollie King (2010)

De Engelse Mollie werkt als zangeres, songwriter en model, en is het meest bekend als één van de leden van de inactieve meidengroep The Saturdays. Ze zou Harry hebben ontmoet op de Asprey World Class Cup in Surrey.

mollie king
On-stage bij een optreden van The Saturdays in 2010 (Beeld: NL Beeld)

Ze vertelde aan Closer over hem: “Ja, ik heb hem ontmoet en we zijn wat gaan drinken.” Harry zou de relatie met Mollie uiteindelijk hebben verbroken omdat ze te open was over de relatie.

Voordat Harry Meghan leerde kennen, was er nog één andere serieuze relatie: die met Cressida Bonas. Benieuwd hoe zij eruitzag? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws