Zien: de prachtige moeder van Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar

Je kan wel zien van wie ze het heeft.

Lieve kiekjes

Op Paulines Instagram verschijnen regelmatig kiekjes met de kids (uiteraard), manlief Harmen en de andere Echte Gooische Moeders, maar ook haar eigen moeder verschijnt zo nu en dan op haar profiel.

Zoals ruim een jaar geleden op Moederdag, toen de blondine een über-snoezige foto deelde met mams. “Mijn moeder. Mijn grote voorbeeld”, schreef ze erbij. “Tegenwoordig moet ik regelmatig lachen als ik mijzelf tegen de kids hoor praten… Dan ben ik net jou, mama!” Dan, om misverstanden te voorkomen: “En even voor de duidelijkheid, daar ben ik heel trots op.” Wat een lieve woorden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Ook dit jaar met Moederdag plaatste Pauline een prachtige moeder-dochter-foto op Instagram. “Ik hou van je mama, met heel mijn hart”, luidde het bijschrift.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing)

Vierde kindje

We hadden niet anders verwacht, maar Pauline blijkt dus een enorm knappe moeder te hebben. Een oma van drie prachtige kleinkinderen, en in de toekomst misschien wel meer. Onlangs deed de blondine namelijk een boekje open over haar wens voor een vierde kindje. “Jullie weten hoe graag ik het zou willen”, antwoordde ze op de vraag van de andere Gooische Moeders of ze openstond voor een nieuwe zwangerschap. “Ik zou graag een glazen bol willen hebben. Al zou ik te horen krijgen dat ik nog drie jaar moet vechten om een baby te krijgen, dan doe ik dat. Maar ja, als ik hoor dat – al zou ik zwanger worden – maar het wordt weer een stilgeboren baby of een miskraam, dan weet ik gewoon dat ik dat niet meer wil, dat verdriet.”

Bron: Beau Monde archief, Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld, Instagram @paulinewing

Laatste nieuws