De Weekendtips van Beau Monde

Van uit-tips tot leuks om voor thuis te blijven: zo kom je je weekend wel door!

Met een stralende zon en een blauwe lucht tóch nog geen inspiratie voor dit weekend? Beau Monde zet de leukste tips voor je op een rijtje.

Het dak op

Rooftop movie nights zijn bijna een synoniem voor de zomer geworden. Bij Hotel Arena kun je deze zomer genieten van de beste films, denk aan LaLaLand, Mamma Mia! The Movie en vele anderen.

De tickets gaan als zoete broodjes over de toonbank, dus wees er op tijd bij. Wie net achter het net vist, kan overigens ook bij Helling 7 in Amsterdam terecht.

Wanneer:
Op verschillende avonden in de zomer.

Waar:
Hotel Arena (en Helling 7), Amsterdam.

Goed in je vel

Drie op de vijf Nederlanders hebben moeite om de motivatie te vinden om te gaan sporten. 86% heeft iets nodig om motivatie uit te halen, en zelfs 89% daarvan wendt zich daarvoor tot muziek of podcasts, blijkt uit onderzoek door Asics. En dat terwijl het juist voor je fysieke én mentale gezondheid zo belangrijk (en lekker) is om te blijven bewegen. Genoeg reden voor Asics om hier iets aan te doen.

Afgelopen woensdag, op Global Running Day kwam hét nummer uit dat mensen in beweging moet brengen – Spoken word artiest Roziena Salihu, muziekproducer Auntie Flo en ASICS lanceerden de spoken word track Nothing Feels Better om mensen te inspireren te gaan bewegen en de mentale voordelen hiervan te ervaren. Stilzitten is hiermee geen optie meer!

Extra leuk: voor elke stream die het nummer deze maand op Spotify krijgt, doneert Asics aan de stichting MIND Us, die zich inzet voor mental health.

Drankje doen?

Geen zin om jezelf uit te dossen om richting terras te gaan? Dan kun je ook lekker thuis genieten van een fijne borrel. Onze tip: Hendrick’s Flora Adora is een nieuwe limited edition van Hendrick’s Gin, geïnspireerd op hun eigen bloementuin.

De gin is met haar verleidelijke aroma van verse bloemen en het frisse, kruidige Hendrick’s-karakter perfect voor een zomerse borrel! Voor de perfect serve combineer je dit zomerse drankje met verse munt, komkommer, frambozen en citroensoda. Proost!

Kijktips

Mooi weer of niet, sommige mensen willen het liefst chillen op de bank. Voor hen hebben we ook leuke tips, want er is weer genoeg te streamen. Zo is op Viaplay alweer het zeventiende seizoen van The Real Housewives of Orange County van start gegaan. Op Netflix stream je nu het vierde seizoen van Never Have I Ever, en is natuurlijk de vrolijke film Oei, ik groei! met onder anderen Yolanthe Cabau en Miljuschka Witzenhausen uitgekomen. Op Videoland kun je het vijfde seizoen van New Amsterdam kijken en Disney+ verrijkte diens aanbod met Avatar: The Way of Water.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws