Oh no: Romy Monteiro en vriend nemen break van hun relatie

'Wij nemen een break van onze relatie, geven elkaar wat afstand'

Romy Monteiro en haar vriend Jasper hebben besloten om een break in te lassen in hun relatie. In een bericht op Instagram deelt Romy dat de twee elkaar wat ruimte geven door voorlopig zonder elkaar verder te gaan. 

Break

“‘WE WERE ON A BREAK!’ Nee maar serieus, wij nemen een break van onze relatie, geven elkaar wat afstand, ook al houden we zielsveel van elkaar, gaan we voorlopig zonder elkaar verder, om elkaar wat ruimte te geven. Op zich hartstikke privé en totaal niet interessant om te delen, maar we willen het verhaal niet groter laten worden dan het is”, schrijft Romy bij een foto van de twee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

In de reacties stroomt het vol met lieve berichten van vrienden, collega’s en fans. Zo reageert Britt Dekker: “❤️❤️!!!!!!!❤️❤️”, reageert Patrick Martens: “❤️”, en reageert Kelly Weekers ook met een “❤️.” Anderen reageren met: “Sterkte ❤️”, “Heel veel wijsheid gewenst in deze situatie” en “Sterkte allebei.”

Familie

En hoewel dit er waarschijnlijk flink inhakt bij zangeres, heeft ze gelukkig genoeg dingen in haar leven die haar wellicht wat kunnen opvrolijken. Zo vertelt ze in de nieuwe Beau Monde dat haar familie haar erg blij en gelukkig maakt. Zo ziet ze haar neefjes en nichtjes als haar broertjes en zusjes. “Ik heb in mijn jeugd veel warmte en liefde gevoeld en hoop dat later door te kunnen geven aan mijn kinderen”, zo legde ze uit. Heel fijn, zo’n sterk en liefdevol opvangnet!

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws