Yvonne Coldeweijer in verwachting van eerste kindje

Heugelijk nieuws voor de juice queen!

Heugelijk nieuws voor Yvonne Coldewijer: de ‘juice queen‘ is in verwachting van haar eerste kindje. Dat kondigt ze middels een lieve foto aan op Instagram.

Zwanger

Yvonne, ook wel Life of Yvonne, deelt dagelijks juice over BN’ers op Instagram. Haar eigen leven houdt ze echter altijd behoorlijk privé. Dit keer maakt ze een uitzondering, en wel met een hele leuke reden. Zo deelde ze gisteren al dat ze op vakantie is in Santorini en showde ze haar kamer. Vandaag deelt de juicekoningin het heugelijke nieuws dat ze zwanger is!

Op haar Instagram Stories deelt Yvonne een lieve foto met haar vriend in het zwembad bij een prachtige zonsondergang met daarbij – in hele kleine letters – “11-12-2023 👶🏻”. Oftewel, de uitgerekende datum van het kindje.

De vader

Yvonne houdt haar eigen liefdesleven altijd heel goed geheim, maar nu krijgen we dan toch eindelijk een foto te zien van de gelukkige. En we moeten zeggen: het ziet eruit als een happy couple! Wie de vader van het kindje is? Volgens collega-juicekanalen zou hij Max heten. Maar veel meer komen we nog niet over hem te weten. Namens Beau Monde in elk geval van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

15 weken

Inmiddels is Yvonne al vijftien weken zwanger, zo laat ze weten aan RTL Boulevard. Ook deelt de toekomstige moeder dat ze zich goed voelt. “Ik ben verder niet misselijk geweest en heb geen andere klachten, dus ik voel me helemaal top.” Wat het geslacht van hun kleine spruit is, weten de aanstaande ouders nog niet. Spannend!

Bron: Grazia, Instagram @lifeofyvonne, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @lifeofyvonne 

Laatste nieuws