Grimaldi glamour op de rode loper in Monte Carlo

Zoals het een glamour-event in Monaco betaamt, was er ook een afvaardiging van de plaatselijke prinselijke familie aanwezig.

Dit weekend hadden de Grimaldi’s het er maar druk mee. Van een feestelijke inhuldiging tot een groots glamour-evenement mét daarbij natuurlijk een rode loper en de nodige celebs. We praten je helemaal bij!

TV Festival

Afgelopen vrijdag ging alweer de 62e editie van het Festival de Television de Monte-Carlo van start. Hier kwamen verschillende sterren op af, zoals acteurs John Goodman en Josh Duhamel. Maar zoals het een glamour-event in Monaco betaamt, was er ook een afvaardiging van de plaatselijke prinselijke familie aanwezig. Met natuurlijk prins Albert als voorzitter van het festival, kon hij niet ontbreken bij het feestje.

Glam

Naast prins Albert waren er nog verschillende andere Grimaldi’s aanwezig op de rode loper.

Zo kwamen Louis Ducruet, de zoon van prinses Stéphanie, en zijn vrouw Marie opdagen bij de openingsceremonie, net als Stéphanies dochter Camille Gottlieb en rumoured partner Médy Anthony.

Daarnaast verscheen ook prins Alberts oudste buitenechtelijke dochter, Jazmin Grimaldi. Zij werkt in de Verenigde Staten hard aan een eigen carrière als actrice, dus het komt haar ongetwijfeld goed uit dat zij via de prinselijke connecties van haar vader bij het event aanwezig kon zijn. Zoals we van Jaz gewend zijn, is zij bepaald niet bang om op te vallen. Dit keer koos zij voor een hardblauwe japon met veren van designer Jean-Louis Sabaji.

Grote afwezige

Tussen alle glamour is er echter één gezicht dat schittert door afwezigheid: prinses Charlene was namelijk nergens te bekennen. Wij houden onze vingers in elk geval gekruist: morgenavond staat er namelijk een feestelijk galadiner op de planning ter afsluiting van het festival. Wie weet: wellicht maakt Char daar weer haar opwachting. Wij gokken in dan in elk geval op een kleedje van Akris!

Bron: TVFestival.com | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws