Charlene verschijnt casual chic op Grimaldi-evenement

Zo zien we de prinses niet vaak.

Als we iéts van Charlene van Monaco kunnen verwachten, dan is het wel een peperdure, glamorous outfit bij elk uitstapje dat zij maakt. Toch bewijst de prinses nu dat een royal look niet altíjd één en al glam hoeft te zijn. Tijdens een Grimaldi-evenement afgelopen zaterdag verschijnt Charlene in een opvallend casual, én enigszins betaalbare outfit.

Familie compleet

Afgelopen weekend vond de vierde bijeenkomst van de historische locaties van de Grimaldi’s plaats. Samen met het mooie weer in Monaco is dat natuurlijk reden genoeg voor de Monegaskische royals om er als familie een dagje van te maken. Prins Albert was uiteraard van de partij, maar ook Charlene – die steeds vaker weer verschijnt op royal events – maakte haar opwachting bij de bijeenkomst. En om het plaatje compleet te maken, verschenen ook de twins als altijd uiterst schattig op het event.

Casual look

Inmiddels zijn we heel wat gewend van Charlene als het gaat om fashion. Van de wijde one-shoulder gewaden tot glamoureuze glitter-japonnen: zolang er een royal prijskaartje aanhangt, is het voor de prinses al snel goed. Het was dan ook even schrikken toen ze dit weekend níet kwam opdagen in een fabuleuze galajurk. Charlene vond het duidelijk eens tijd voor een wat meer casual look – en geef haar eens ongelijk. Na al die events van lief lachen, handjes schudden en beleefde woorden uitspreken in een oncomfortabele outfit begrijpen we maar al te goed dat een heerlijke wijde broek een hele opluchting is.

Semi-betaalbaar

Charlene was van top tot (bijna) teen gekleed in Ralph Lauren. Het is nog steeds geen ZARA, zoals we steeds vaker zien bij Máxima en Letizia, maar het is een aardige stap uit de richting van Valentino en Dior. De prinses droeg een groen-wit gestreepte blouse van zo’n 400 euro op een wijde, groene palazzo-broek met een soortgelijk prijskaartje. Budget kunnen we het niet noemen, maar voor Charlene zit het behoorlijk aan de ondergrens van wat ze normaal gesproken betaalt voor een koninklijke outfit. De brede riem van krokodillenleer van zo’n 3.500 dollar zien we voor deze keer maar door de vingers…

Bron: Tatler, New My Royals, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..