Zoet: prins William deelt Vaderdag-foto’s met ode aan oma Elizabeth

Ook vanuit Buckingham Palace zelf werden er nog enkele zoete foto’s gedeeld om Vaderdag te vieren.

Gisteren was het Vaderdag, en werden vaders en vaderfiguren op veel plekken in het zonnetje gezet. Van luxe aftershave tot decadente barbecue-middag: niets was te gek. Om de gelegenheid luister bij te zetten, deelden de Waleses een prachtige foto van vader William met zijn kroost.

Lieve kiek

Met Moederdag kregen we nog een ontzettend lieve foto te zien van prinses Kate met haar kroost in een boom, maar prins William had beduidend minder zin om te klimmen en klauteren voor zijn Vaderdag-portretten, die gemaakt zijn door Millie Pilkington.

Zo poseert hij op de ene foto met George en Charlotte aan zijn zijde, en prinsje Louis op schoot. Op de tweede kiek heeft Louis enthousiast z’n armen om papa’s nek heeft gegooi. De foto’s zouden in april dit jaar gemaakt zijn op het landgoed Frogmore, dat bij Windsor Castle ligt.

Ode aan oma

Bovendien hebben scherpe kijkers weten te spotten dat er een kleine ode aan wijlen Queen Elizabeth in de foto is verwerkt. Het bankje waarop de Waleses namelijk zo vrolijk poseren, was namelijk origineel gemaakt voor koningin Elizabeth in 2016.

Op de voorkant is nog een deel van het opschrift te lezen: “Aangeboden aan HM The Queen ter gelegenheid van haar 90e verjaardag, 21 april 2016”. Zo is de trotse (groot)oma er toch een béétje bij.

Vaders in het zonnetje

Ook vanuit Buckingham Palace zelf werden er nog enkele zoete foto’s gedeeld om Vaderdag te vieren. Zo verschenen op het officiële Twitter-account van het Britse hof drie foto’s van de royals met hun vaders: koning Charles met prins Philip, koningin-gemalin Camilla met haar vader op een foto uit de archieven.

De meest opvallende foto is echter het kiekje van Charles met zoons Wiliam én Harry. Deze prachtige foto is genomen op het Schotse landgoed Balmoral in augustus 1997 – slechts twee weken voor prinses Diana haar noodlottige auto-ongeluk zou hebben. Dit maakt die onbezorgde zomer in Schotland ongetwijfeld een bitterzoet moment voor vader en zoons om aan terug te denken.

Bron: Hello! Magazine, Royal Central, Majesty Magazine | Beeld: NL Beeld, Millie Pilkington

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..