Zo vader, zo zoon: prinsje Louis heeft streken van prins William

De appel valt niet ver van de boom!

Prinsje Louis kennen we allemaal als de grootste koninklijke grappenmaker die er au moment rondloopt. En dat is niet heel gek, want als we kijken naar de streken van prins William toen hij Louis’ leeftijd was, lijkt hij verdacht veel te hebben overgenomen van zijn vader…

Zo vader, zo zoon

Het Instagram-kanaal @english_royal_children deelde een aantal weken geleden hét bewijs dat prinsje Louis al zijn streken heeft overgenomen van zijn vader, prins William. In de video is namelijk te zien hoe de kleine grappenmaker gekke gezichten trok op het balkon tijdens de kroning van zijn opa. En rara, wie deed dat ook op dezelfde leeftijd, op dezelfde plaats en wat héél toevallig ook nog is vastgelegd? Jep, prins William. Dit betekent automatisch dat de prins van Wales gewoonweg niet kan ontkennen dat hij vroeger ook de grappenmaker van de familie was, net als Louis. Ha!

Meer video’s

Dit is echter niet de enige keer dat mensen prins Louis vergelijken met zijn vader. Het Instagram-kanaal deelt namelijk verschillende video’s waarin William en Louis met elkaar vergeleken worden. Zo ook in een über schattig matrozenpakje. “William en Louis in hun kleine matrozenpakjes en hetzelfde gedrag vertonen. 1985 vs. 2022”, staat er in de caption.

Geduldig en zorgzaam

En hoewel Louis dus een echte druktemaker is, weten prins William en prinses Kate precies hoe ze daar mee om moeten gaan. Zo moesten de prins en prinses van Wales ook ingrijpen op het Platinum Jubilee Party van wijlen koningin Elizabeth in het paleis. Op een kalme en rustige manier sprak William zijn zoon aan, en die reactie bleek goed te vallen bij de trouwe royalty-fans.

“Ik hou van de manier waarop hij met zijn kinderen omgaat. Hij loopt er niet voor weg en is duidelijk in de manier hoe hij met ze omgaat”, schreef iemand op Instagram. Een ander schreef: “Zo geduldig en zorgzaam. Het lijkt erop dat ze er samen zijn uitgekomen”, refererend op het rustige gesprek tussen vader en zoon tijdens het event.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws