Zien: zo ziet de moeder van prinses Kate eruit

Ze lijken sprekend op elkaar!

Als prinses van Wales staat Kate Middleton natuurlijk constant in de schijnwerpers. Met haar charmante glimlach en elegante outfits wist ze de harten van het Britse volk te veroveren. En deze kwaliteiten heeft ze niet van een vreemde!

Carole Middleton

Als je wilt weten waar Kate haar gevoel voor stijl en schoonheid vandaan heeft, dan hoef je maar even te kijken naar haar moeder. Carole Middleton is namelijk net zo verfijnd in haar kleding en uitstraling als haar oudste dochter. Carole is getrouwd met Michael Middleton. Samen hebben ze drie kinderen: Catherine, de prinses van Wales, Pippa en James. 

kate pippa zussen
De zussen in 2012 bij Wimbledon. (Beeld: NL Beeld)

Carrière

Carole is een echte zakenvrouw en staat aan het hoofd van feestartikelenbedrijf Party PiecesHoewel het bedrijf inmiddels in zwaar weer zit, was het ooit de trots van de Middletons. En hier kregen Kate, Pippa, en James hun ijverige mentaliteit met de paplepel ingegoten! “Mijn kinderen vormden de inspiratiebron voor mijn onderneming en zijn er vanaf het begin af aan bij betrokken geweest”, vertelde Carole al eens aan de Daily Mail.

En die wijze lessen van haar hardwerkende moeder draagt Catherine nog altijd met zich mee. “Kate is echt een voortbrengsel van haar moeder. Ze heeft geleerd om alles zo goed mogelijk te doen”, deelde koningshuisbiograaf Ingrid Seward met The Mirror. En niet alleen op de werkvloer! Ook zeilen, skiën en pianospelen heeft Kate door haar moeder onder de knie gekregen. “Al deze vaardigheden heeft ze nu omdat haar ambitieuze moeder haar aanmoedigde om ze aan te leren. Ze draait haar hand nergens voor om.”

Wil je weten hoe veel Kate lijkt op haar moeder? Lees dan verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws