Zien: zo ziet de moeder van prinses Kate eruit

Ze lijken sprekend op elkaar!

Grootmoeder

Als moeder van de prinses van Wales en grootmoeder van de kleine George, Charlotte en Louis, is Carole uiteraard altijd erg betrokken geweest bij grote gebeurtenissen. Zoals bijvoorbeeld de doop van prinses Charlotte. Ze staat in het midden van de foto recht achter haar stralende dochter.

Beeld: NL Beeld / Avalon

Carole is met haar 68-jarige leeftijd de grootmoeder van zes kleinkinderen want ook de zus van prinses Kate, Pippa Middelton heeft ook drie kinderen. Arthur, Grace en Rose.

Twee druppels water

Dat Kate haar schoonheid te danken heeft aan haar prachtige moeder, moge duidelijk zijn. Maar dit is niet het enige wat de twee gemeen hebben. Zo laat Kate zich graag inspireren door de kledingstijl van haar moeder. De twee lenen naar verluidt ook items uit elkaars (goed gevulde) kledingkasten. Ze zijn meerdere keren gespot met elkaars mantels, fascinators of soortgelijke jurkjes. Toch leuk als je een Alexander McQueen van je dochter kunt lenen…

Ook doen Carole én Kate in hun vrije tijd niets liever dan buiten ravotten met de (klein)kinderen. “Ik ben gelukkig als ik met mijn gezin buiten ben, op het platteland, en we allemaal onder het vuil zitten”, vertelde de toenmalig Duchess in de podcast Happy Mum, Happy Baby. Ook Carole is nog altijd dol op buitenspelen. “Ik wil heuvels afrennen, in bomen klimmen, door de tunnel in de speeltuin kruipen”, vertelt ze aan Good Housekeeping. “Zo lang ik dat kan doen, blijf ik dat doen. Ik kook met mijn kleinkinderen, dans met ze, maak fietstochten met ze.” Zo moeder, zo dochter!

Bron: Beau Monde Archief, Hello! Magazine, Good Housekeeping | Beeld: NL Beeld / Newspix

Laatste nieuws