De Weekendtips van Beau Monde

Van Oesterfeest tot pedicuretip: Beau Monde deelt de allerleukste tips voor een glamoureus weekend!

Oesterfest

Bar BAUT organiseert op 25 juni weer het welbekende Oesterfest in Zuid, waarbij je tussen 12.00u en 16.00u kan genieten van onbeperkt oesters voor een vast bedrag. Geen standaard lunch voor deze zondag, maar heerlijke oesters met verschillende toppings.

oesterfest barbaut

Bij binnenkomst kun je genieten van een welkomstcocktail, en gedurende het oesterfestijn valt er volop te proeven van de meest smaakvolle wijnen. Een betere zondag kun je je bijna niet wensen, n’est-ce pas? Een plekje voor BarBauts Oesterfest reserveer je hier.

Waar:

Bar BAUT, Stadionweg 320, Amsterdam

Wanneer:

Zondag 25 juni, 12.00 – 18.00 uur

Beauty van eigen bodem

Dit weekend kun je in de Rotterdamse LUSH terecht voor een evenement met het Nederlandse beautymerk DUTCH. Cosmetx. Dit ambitieuze Nederlandse merk heeft een breed scala aan lippenstiften en glosses met hun unieke Clean & Comfortable-formule.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUTCH. Cosmetx (@dutchcosmetx)

De 100% vegan/dierproefvrije formule is Ultra Long Lasting, Non-sticky, Smudgeproof, Sweatproof & Hydraterend, Verzorgend en Voedend (dus geen velletjes!). Zelf ervaren? Dan kun je dit weekend dus terecht bij LUSH Rotterdam.

Waar:

LUSH Cosmetics, Beurstraverse 55, Rotterdam

Wanneer:

Zaterdag 24 juni, 12.00 – 18.00

Pretty pedicure

De Maniac Manicure is een bijzonder stijlvolle manier om je nagels binnen no-time van een verzorgde look te voorzien. Maarre…met al die kittige sandalen en comfortabele slippers die we au moment dragen, willen onze voetjes natuurlijk óók stralen. Wel zo fijn dus, dat Maniac Nails nu ook een speciale pedicurelijn heeft!

maniac nails

Net als bij de manicure plak je de speciale zeslaagse Gellak Stickers op de nagels van je tenen. Je vijlt ze even bij en hardt ze uit onder de Maniac Mini Lamp, et voilà! De Maniac Pedicure is verkrijgbaar in alle trendkleuren van het moment. Van klassiek Coco’s Obsession rood en subtiele neutrale tinten, tot juist Gaga Pink neonroze. Met de Maniac Nails Pedicure zit jij op je vakantiebestemming in elk geval met perfecte voetjes in het zand.

Perfecte outfit

Heb je een leuk evenement op de planning, maar niks om aan te trekken? Dan kún je kiezen voor een uitgebreide shopsessie. Maar zeg nu zelf: hoeveel leuker is het om je uit te dossen in unieke designerstukken? In dat geval kun je terecht bij Something Borrowed.

Dit jonge bedrijf verhuurt de leukste designer-outfits voor enkele dagen, waarmee jij voor jouw speciale gelegenheid kunt flaneren in de nieuwste luxelabels à la Prada, Dior, Zimmermann, en Jacquemus. Dat betekent: al het leuks van een designer-outfit, zónder het peperdure prijskaartje. Bovendien scheelt het weer een extra outfit in je kast die je uiteindelijk niet vaak genoeg zult aantrekken. Win-win!

Kijktips

En as usual delen we ook nog een set fijne tips om voor thuis te blijven dit weekend. Zo is sinds afgelopen donderdag de biografische film I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie te zien op Netflix, over de diva met haar prachtige stem die in 2012 kwam te overlijden. Daarnaast is het tweede seizoen van And Just Like That… deze week van start gegaan op HBO Max.

SkyShowtime heeft bovendien een hoop absolute filmklassiekers toegevoegd: Pulp Fiction, Forrest Gump, Saving Private Ryan, Smercian Beauty, Breakfast at Tiffany’s, Mean Girls, en nog véél meer. Kortom: genoeg leuks om voor thuis te blijven.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws