Maakt het leven mooier

Kate trekt roze royal favoriet weer uit de kast

Als een echte sprookjesprinses!

The Princess of Wales - Young V&A Official Opening

Of ze wat heeft meegekregen van de kritiek op haar eindeloze collectie bijna-identieke stippenjurken? Dat durven we niet te zeggen. Hoe dan ook kwam Kate Middleton gisteren zoet voor de dag in een roze kleedje dat we eerder hebben gezien – en niet alléén bij de Princess of Wales!

Keuvelen met de kids

Als royal heur je je natuurlijk in te zetten voor de goede zaak. Zo zijn Charles en Williams grootste paradepaardjes hun eco- en duurzaamheidsprojecten, zet onze eigen Máxima zich in voor financiële geletterdheid, en doet HDH Charlene haar best om de lokale jeugd te leren hoe je veilig blijft rond het water.

En zo heeft Kate natuurlijk haar projecten op het gebied van de allerjongste generaties. Van kersverse moeders tot basisschooljeugd: de Prinses van Wales blijft graag betrokken bij alles wat met kindertijd en ontwikkeling te maken heeft.

Daarom was la Middleton gisteren bij het V&A Museum of Childhood, een gloednieuwe plek voor kinderen om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van creativiteit en design. Hoewel het museum nog niet open was, mochten enkele gelukkige locals vast samen met de prinses een voorproefje nemen. En dat leverde bijzonder leuke kiekjes op!

Zo zien we de prinses haar beste imitatie van een konijn doen...

Beeld: NL Beeld

...en besties worden met de lokale jeugd.

Beeld: NL Beeld

Zeg nou zelf: die jongedame links van Kate weet dondersgoed dat zo'n kiekje met een prinses vast een ereplek krijgt in het familie-album. En terecht!

Romantisch roze

Voor de gelegenheid trok Kate weer een koninklijke favoriet uit de kast: de Ahana-japon van het merk Beulah London, die zij combineerde met een stel witte Jimmy Choo-pumps voor een romantische look.

Beeld: NL Beeld

Kate is bovendien niet de enige die groot fan is van dit Beulah London-kleedje. Mette-Marit, Beatrice, Mary en Sophie hebben namelijk hetzelfde kleedje in hun koninklijke kledingkasten hangen!

Vorige week zagen we bovendien nóg een royal in deze populaire jurk van Britse makelij verschijnen: Sophie Winkleman, Lady Frederick Windsor, die getrouwd is met Lord Frederick Windsor, de zoon van Prince Michael of Kent, bleek namelijk een geel exemplaar aangeschaft te hebben. Tja: als het de Kate seal of approval heeft, dan weet je dat je goed zit!

Bron: Kate Middleton Style | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • The Princess of Wales, Patron of the V&A, officially opens the Young V&A, Bethnal Green. Credit: Doug Peters/EMPICS