Wauw: Máxima glittert en schittert tijdens opening Qredits

De koningin is de glitter-items in haar kledingkast niet vergeten.

Steeds vaker wordt er in de koninklijke kledingkast ruimte vrijgemaakt voor bescheiden, alledaagse items die niet per se alleen weggelegd zijn voor royals. Maar feit blijft: als je blauw bloed hebt, heurt wat glamour hier en daar er nu eenmaal bij. Daar wilde ook Máxima zich ons graag aan herinneren, toen ze gisteren verscheen bij de opening van Qredits.

Opening

Van glamoureus stralen tijdens het staatsbanket in België tot shoppen bij de Zeeman op de hoek: Máxima is van alle markten thuis, dat weten we inmiddels. De koningin was de winkelstraat nog niet uit, of ze stond gisteren alweer op het podium bij de opening van het hoofdkantoor van Qredits. De koningin zet zich, zoals een echte royal betaamt, in voor deze non-profitorganisatie die leningen en trainingen verzorgt voor (startende) mkb-ondernemers.

Glitters en pailletten

Of ze rechtstreeks van de afterparty van Alexia’s verjaardag kwam of gewoonweg zin had in een flinke dosis glamour zijn we nog niet over uit, maar Máx kwam opdagen in een ware glitter-outfit. Ze sierde het podium in een met pailletten bezaaide Natan-jurk boven de welbekende Gianvito Rossi’s, afgemaakt met een beigekleurige Sophie Habsburg-clutch. Niet te vergeten uiteraard is het gevaarte op haar hoofd: een elegant hoedje dat ontworpen is door royal hoedenmaakster Fabienne Delvigne.

Bron: NL Beeld

Een tikje overdressed voor de gelegenheid? Welnee. Het royal leven is niet altijd een feestje, en soms moet je nu eenmaal zelf de slingers – of pailletten – ophangen. Wel een geruststelling overigens dat Máx’ stylist deze outfit aan het Zeeman-bezoekje voorbij heeft laten gaan…

Bron: Instagram @Royalfashionpolice, Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws