Royal budget fashion: Máxima gespot bij de Zeeman

Nooit gedacht dat we Hare Majesteit bij de schappen met sokken voor 2 euro zouden zien staan.

Budget shoppen: het is in de royal wereld een grote trend. Steeds vaker spotten we Letizia, Kate en Amalia in items van ZARA of H&M. Maar Zeeman-kleding? Nee, daar zien we de royals nog niet zo snel in verschijnen. Toch bracht niemand minder dan Máxima een bezoekje aan de budgetwinkel. 

Ongebruikelijk bezoek

Onze koningin mag dan net pas terug zijn van het staatsbezoek aan België – bij terugkomst pakt ze haar royal duties gewoon weer op. En hoewel we daarbij al snel denken aan een glamoureus gala, chique diner met hoge piefen of op z’n minst een bezoek aan een stichting, stond er afgelopen vrijdag iets heel anders op het lijstje van Máxima. Hare Majesteit verscheen namelijk opperbest bij de Zeeman op de hoek.

Duurzaamheidsplannen

We kunnen natuurlijk wel raden dat Máx’ bezoekje aan de Zeeman niet het shoppen van een paar sokken en een katoenen slip tot doel had. In plaats daarvan werd de koningin op de hoogte gebracht van duurzaamheidsplannen op het gebied van betaalbare kleding. Het bedrijf sprak onder andere uit hoe belangrijk het is dat alle moeders, hoeveel of hoe weinig ze ook te besteden hebben, terechtkunnen bij Zeeman. Het goedkoopste rompertje kost dan ook slechts 99 cent. “Dat gaat zo snel. Een baby’tje groeit binnen drie maanden uit zo’n pakje”, beaamde Máx dan ook. “Drie maanden, wat zeg ik? Een paar weken!”

Bron: NL Beeld

Natan

Afijn, Máxima mag dan met klapperende oren geluisterd hebben naar de plannen die Zeeman heeft voor budgetkleding – zelf verscheen de koningin uiteraard in een wat minder budget look. Voor de gelegenheid trok ze een nieuw, limoengroen ensemble aan van Natan. Hartstikke enig natuurlijk met de gebruikelijke Gianvito Rossi’s eronder, maar nog niet echt Zeeman-waardig. We zijn benieuwd of de koningin geïnspireerd is om in het vervolg eens langs te hoppen bij een filiaal om de hoek. Al is het maar voor een nieuwe haarclip…

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws