Een complimentje van Máxima als ‘goedmakertje’

'Dat doet ze normaal nooit!'

Er zijn slechts weinigen die kunnen stellen dat zij een praatje hebben mogen maken met de koningin. En het aandeel van hen dat complimenten van de vorstin heeft mogen ontvangen is nóg kleiner. Annemarie de Kunder, royalty-expert bij RTL Boulevard, hoort sinds kort ook bij dat selecte gezelschap.

Afkeuring

Bij Beau Monde schrijven we de hele dag over het reilen en zeilen van de royals, en hun outfits nemen we daar natuurlijk ook graag in mee. Maar laten we eerlijk wezen: wij zitten ook écht niet altijd even stijlvol gekleed achter onze laptops. Shockerwe know.

Annemarie de Kunder deelde onlangs in magazine Vrouw dat zij een soortgelijk momentje beleefde: tijdens haar stageperiode bij Blauw Bloed was de royaltyverslaggever aanwezig bij een evenement waar ook Máxima haar opwachting maakte, en daar volgde een vrij ongemakkelijk moment. “Toen had ik een keer een rokje aan, maar dat was een halvegare rok. Met een lelijke panty en lelijke schoenen. Toen zag ik de koningin zo naar me kijken, zo van boven naar beneden. Ik dacht: oh, wat erg. Ik heb gehoord dat ze dat wel vaker bij mensen deed”, aldus Annemarie.

Goedmakertje

Wellicht had ook onze eigen Máxima deze anekdote meegekregen, want in De BLVD podcast vertelt Annemarie dat ze onlangs een wel heel onverwacht compliment van de koningin mocht ontvangen.

“Ik was bij het staatsbezoek in België vorige week. Dan heb je zo’n moment dat je het koningspaar de hand kan schudden. Toen zei de koningin tegen mij: ‘Mooie kleur heeft u aan.’ Ik was verbaasd, want dat is iets wat ze normaal nooit doet”, vertelt ze aan collega’s Rob Goossens en Luuk Ikink.

Ze vervolgt: “Ik dacht later: is dit een soort van goedmakertje, omdat ik dat over haar heb gezegd? Omdat zij daar misschien ook van schrok, zo van: heb ik dat gedaan? Daar was ik me helemaal niet bewust van. Je weet het niet, hè. Misschien fantaseer ik er helemaal op los.”

Hoe dan ook: complimenten krijgen voor je stijlgevoel van onze eigen modekoningin? Daar tekenen we voor!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws