Wow! Zo zag Estelle Cruijff er vroeger uit

Herken jij haar nog terug?

Ze pendelt wat af tussen Ibiza en Amsterdam, runde de heerlijke podcast Estelle & Joëlle all-in met haar dochter, en deelt via Instagram regelmatig glamoureuze kiekjes van haar leven. Estelle Cruijff heeft het goed voor elkaar! Maar hoe zag zij er eigenlijk vroeger uit, voordat zij furore maakte als zakenvrouw en socialite pur sang?

Glam, glam, glam

Wie een korte blik werpt op de sociale media van Estelle Cruijff, ziet een echte glamourpoes in actie. Zon, zee en strand, bikini’s en dj’s, blonde lokken en après-ski: die Estelle leeft als in een droom, denk je misschien.

In gesprek met Beau Monde verklapte ze echter al eens dat die kiekjes maar een heel klein deel van haar leven laten zien. “Nou ja, op Instagram is natuurlijk niets wat het lijkt. Tuurlijk, we zijn gezond en kunnen leuke dingen doen in ons leven. Maar we zijn ook gewoon een normale familie met pieken en dalen. Alleen zal ik niet zo snel een huilende foto op Instagram plaatsen, dus misschien oogt het voor de buitenwereld wat meer glamorous”, onthulde ze destijds.

Gezinnetje

De beauty heeft het ook lang niet altijd makkelijk gehad in het leven. Zo strandde haar relatie met ex-man Ruud Gullit na een huwelijk van twaalf jaar, en wist ook een relatie met Badr Hari geen stand te houden.

Aan die relatie met Ruud heeft Estelle wel twee prachtige kinderen overgehouden: dochter Joëlle en zoon Maxim. Joëlle deelde met Beau Monde dat ze het niet altijd even leuk vond om op te groeien met bekende ouders. “We zijn nooit anoniem. Vroeger had ik daar meer last van. Waar we ook waren, welke uithoek ter wereld ook, mensen wilden de aandacht van papa”, vertelde ze toen.

Gelukkig zitten er ook aan die periode nog een hoop positieve herinneringen voor het gezinnetje. Zo duikt Estelle af en toe in de archieven om haar kids in de schijnwerpers te zetten voor speciale gelegenheden.

Benieuwd hoe Estelle er destijds zelf uitzag? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws