Wow! Zo zag Estelle Cruijff er vroeger uit

Herken jij haar nog terug?

Moeder

Met een profvoetballer en doorgewinterde zakenvrouw als ouders, kon het ook niet anders of dat haar eigen kroost ook hard aan hun eigen carrière zouden timmeren.

Zo volgt zoontje Maxim in vaders voetsporen en maakt hij furore op het voetbalveld. Dochter Joëlle zit ook niet stil: niet alleen was zij lange tijd samen met haar moeder verantwoordelijk voor hun gezamenlijke podcast, maar toont ze zich anno nu ook solo een echte carrièretijger.

Uit de oude doos

Op Instagram deelt Estelle zelf af en toe zoete foto’s uit het familie-album om haar kroost in het zonnetje te zetten. En wat blijkt? De socialite is geen haar veranderd!

Okee, eerlijk is eerlijk: de lichtblonde lokken van Estelle hebben over de jaren plaatsgemaakt voor een iets donkerdere tint. Zeggen dat ze geen haar veranderd is, klopt dus niet helemaal. Maar zeg nu zelf: we zijn inmiddels ruim 25 jaar verder en Estelle lijkt geen dag ouder geworden, niet waar?

Harde werker

Overigens zet Estelle haar bekendheid regelmatig in voor het goede doel. Zo is zij namelijk ambassadrice van de Cruyff Foundation, die in 1976 werd opgericht door Estelles oom, voetballer Johan Cruijff.

Kortom: een busy bee, die Estelle, en door de jaren heen geen spat veranderd!

Bron: Beau Monde archief, Cruyff Foundation | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws