Zien: zo zag Gooische Moeder Pauline Wingelaar er vroeger uit

Herken jij haar nog terug?

Als diehard fan van Echte Gooische Moeders kennen we Pauline Wingelaar als absolute gangmaker van het stel. Met haar grappen en grollen tovert ze niet alleen haar vriendinnen, maar ook de kijkers thuis een lach op hun gezicht. Maar hoe zag de blondine er als klein meisje eigenlijk uit?

Van echt Gooisch meisje naar echte Gooische moeder

Pauline Wingelaar maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Bo, Florine, Kimberly en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in ’t Gooi. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Daarna was het een tijdje stil onder de Gooische dames – tot ruim twee jaar geleden, toen Videoland met de serie Echte Gooische Moeders kwam. Hetzelfde concept als zo’n twaalf jaar geleden, maar dit keer volgen we het wel en wee van het moederschap.

Dochtertje Belle

In Echte Gooische Moeders keuvelen de dames uiteraard het nodige af over het mama zijn. Mooie momenten passeren de revue, maar Pauline praat ook openhartig over de verdrietige gebeurtenissen, zoals het overlijden van haar baby’tje Belle. “Het klinkt stom om te zeggen, maar ik was zielsgelukkig en zat op een wolk en daar ben ik keihard vanaf getrapt”, zei ze daarover in het eerste seizoen van de serie.

Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met Pauline, en heeft ze het verlies van haar dochtertje – voor zover dat kan – een plekje kunnen geven. In het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders zien we dat ze het nog steeds geweldig doet als moeder.

Benieuwd hoe Pauline er als klein meisje zelf uitzag? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws