Zien: William en Kate blijken verrassend goed duo in de keuken

De twee tonen en plein public hun bakkunsten.

De Walesjes weten wel hoe ze een fuifje moet organiseren, zo blijkt wanneer ze hun handen uit de mouwen steken voor een verrassingsfeestje voor personeel in een Londens ziekenhuis. De twee hielpen met tafels opdekken, cupcakes versieren en serveerden eigenhandig een stukje taart op tafel.

Aan de bak

The Sunday Times plaatste onlangs een zoete video waarin te zien is dat William en Kate hun beste beentje voorzetten om ter ere van de 75e verjaardag van National Health Service het personeel te verrassen. De prinses was gekleed in een toepasselijke blauw-witte jurk met polkadot dessinetje van Alessandra Rich, en spoot geheel in stijl dito kleuren botercrème op de cupcakes. Mocht je het je afvragen: ton sur ton blenden met baksels is iets wat alleen Kate kan doen.

Afijn, het olijke duo leek het erg naar hun zin te hebben. Op een gegeven moment, wanneer geopperd wordt of er eerst jam of room op een scone aangebracht moet worden, grapt William: “Wat het dichtst in de buurt is.”

Keukenprinses

De prinses is geen onbekende als het om bakken gaat. Zo vertelde ze ooit, tijdens een van haar shows aan baklegende Mary Berry, dat ze voor de verjaardagen van haar kroost graag laat opblijft om zelf de taarten te bakken. “Ik houd van taarten maken. Het is echt een soort traditie geworden”, onthulde ze destijds. Of William zijn vrouw in de paleiskeuken ook ondersteunt met het maken van al die koninklijke lekkernijen blijft een vraag, maar tijdens deze feestelijke gelegenheid bakte-ie er best wat van!

Bron: Hello Magazine, Youtube | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws