Creëer van elke buitenruimte een knusse plek!

In de zomer zijn we niets liever dan buiten. We zijn te vinden op het strand of zetten ons juist neer op het terras. Daarnaast is er niks lekkerder dan lekker lang te tafelen in je eigen achtertuin. Die moet dan natuurlijk wel helemaal klaar zijn voor jou en je vriendinnen. Soms kan de grootte van een buitenplek een probleem zijn. Maar wij helpen je daarbij. Of je nou beschikt over een riante achtertuin, of juist een knus balkon; met deze tips creëer je overal een gezellige plek. Lees snel verder!

Wees creatief met ruimte op een balkon

Velen van ons beschikken over een balkon: een heerlijke plek om even tot rust te komen. Waar je al snel tegenaan loopt met een balkon is de grootte. Doordat een balkon vaak wat kleiner is, zul je creatief moeten zijn. Er is niet veel ruimte voor een zee aan bloemen en planten. Daarom zet je deze niet op de grond naast elkaar neer, maar hang je ze boven elkaar aan de muur. Voor een grote tuintafel is er geen plek, dus met tuinsets voor 2 personen kun jij ook op jouw balkon lekker aan de borrel!

SEO

Maak keuzes in een kleine achtertuin

In een kleine tuin is er net wat meer ruimte voor groen, maar kun je niet all-out gaan met de tuinmeubels. Daarom is het vaak een kwestie van kiezen: heb je liever een loungeset of juist een tuintafel? Een tuinset voor 4 personen is de perfecte optie. Er is genoeg ruimte om te genieten van je tuin, maar het neemt niet te veel ruimte in. Zo heb je wellicht ook nog genoeg ruimte om een wat kleinere loungebank neer te zetten in je tuin!

Een knus gevoel in een riante achtertuin

Met een grote achtertuin maak je je geen zorgen over een tekort aan ruimte. Je zult eerder nadenken over wat je er allemaal mee kan. Een uitdaging hier kan zijn dat je moeite hebt met het gezellig maken ervan. Een voordeel aan zo een ruime tuin is dat je veel verschillende zitplekken kwijt kan. Creëer verschillende ruimtes met een tafel of loungeset. Tussendoor plant je de mooiste bloemen, boompjes, en kruiden om de tuin mee op te vullen. Zo maak je van jouw royale achtertuin een knusse plek!

Met een beetje creativiteit maakt het niet uit hoe groot jouw buitenplek is. Op een balkon zorg je ervoor dat je meer de hoogte inwerkt, en in een royale tuin creëer je veel knusse plekjes. Zo zie je maar dat de grootte van een tuin echt geen probleem hoeft te zijn. Hoe zorg jij voor dat knusse gevoel deze zomer?

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws