Spaanse Royals delen glimp van Leonors toekomst

Een bijzonder moment voor de jonge kroonprinses.

De zomervakantie is nog maar nauwelijks aangebroken voor de Spaanse kroonprinses Leonor, of ze wordt alweer aan het werk gezet. Zo kwam zij afgelopen vrijdag met paps en mams (Hunne Hoogheden Koning Felipe en Koningin Letizia, voor de gemiddelde persoon) opdagen bij de afstudeerceremonie van de Militaire Academie in Zaragoza.

Gezinsuitje

Alleen Infanta Sofía ontbrak, maar verder was het een gezellig gezinsuitje voor de Spaanse royals, die afstudeerceremonie in het zonnige Zaragoza. Als koning is Felipe opperbevelhebber van het Spaanse leger, en dus is zijn aanwezigheid bij zo’n ceremonie natuurlijk hartstikke belangrijk.

De Rey kwam uiteraard opdagen in militair uniform, zoals het heurt voor een hoge pief binnen het leger, maar voor zijn ladies was er gelukkig iets meer te kiezen qua kleding. Wederom hadden Leti en Leonor hun kleding lekker op elkaar afgestemd: beide dames kwamen namelijk opdagen in wit. Wel zo fijn met die felle Spaanse zon op je snoet, natuurlijk.

Letizia droeg een wit mouwloos setje van het label Varela, en combineerde deze met een set slingbacks van Isabel Abdo en handtas van Furla. Leonor droeg op haar beurt eveneens een witte mouwloze set, maar gaf haar look van Barey Collection een jeugdige twist met vrolijke polkadots. Hierbij droeg zij een tasje van Olivia Mareque en een set pumps van Bgo & Me, weten de experts van het Instagram-account Royal Fashion Police te melden.

Toekomst

Leonors aanwezigheid bij de ceremonie dit jaar zal voorlopig waarschijnlijk de laatste keer zijn dat zij hierbij aanwezig kan zijn in een zelfgekozen kleedje. Vanaf volgend jaar is Leo namelijk zélf student aan de Militaire Academie. Als aankomend vorstin, zal Leonor immers ook in de voetsporen van haar vader volgen als opperbevelhebber. En om daar goed op voorbereid te zijn, gaat Leonor de komende drie jaar kennismaken met alle facetten van het Spaanse leger.

leonor
Beeld: NL Beeld

Al die high-end outfits en juwelen uit moeders kist kunnen de komende paar jaren dus in de kast blijven liggen. Ach – wie weet zien we Sofía volgend jaar gewoon op Leonors plek langs de lijn zwaaien naar haar grote zus in uniform!

Bron: Royal Central, Instagram @Royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws