Hippe outfits voor de komende zomerperiode 

Kan jouw garderobe kort voor de zomerperiode nog een update gebruiken? In dit artikel zetten we een aantal hippe outfits voor je op een rijtje. Wat zijn de laatste trends? Welke items mogen niet in je kledingkast ontbreken om er leuk uit te zien, zonder het al snel te warm te krijgen? Met onder meer de kleding van Summum steel jij de show deze zomer! Ga je voor een leuke, luchtige jumpsuit in felle kleuren? Geef je de voorkeur aan een hemdje of bijvoorbeeld een mooie omslagrok?

Tip: veel kleding voor de zomer wordt in deze maanden met korting aangeboden. Een goed moment om je kledingkast aan te vullen met een paar nieuwe setjes! De items die nu in trek zijn, zullen dat over het algemeen een volgende zomer ook nog zijn.

SEO

Zomerse kleding in verschillende felle kleuren

Populair deze zomer zijn de kledingstukken in verschillende felle kleuren. Denk aan kleuren als blauw, rood en bijvoorbeeld geel. Ook pasteltinten doen het goed; zowel bij vrouwen, als bij mannen. Denk aan de hippe shorts voor mannen. Ze passen goed bij de zon en blauwe lucht! Daarbij mogen de items in je kast best wat korter zijn; ze hoeven niet tot over de bovenzijde van je broek of rok te vallen. Wees trots op je lichaam! Je ziet het aan de lengte van de hemdjes en shirtjes die online worden aangeboden. Toch liever een bedekte buik, wanneer je bijvoorbeeld naar een stad gaat? In dat geval kan een zomers jurkje een goed idee zijn.

Onder meer Tramontana kleding is hierbij populair: luchtige, wijdvallende en toch lange jurken voor de warme zomerdagen. Kleding van dit merk is niet alleen geschikt voor een bezoek aan een stad, maar bijvoorbeeld ook voor de dagen dat je op kantoor zit.

Combineer je kleding met zomerse accessoires

Maak een outfit compleet door je zomerse jurk of hippe shirt te combineren met verschillende accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoed, een pet of bijvoorbeeld mooie sandalen. Naast de subtiel vormgegeven sandalen zijn ook espadrilles in trek bij vrouwen dit jaar. De espadrilles hebben een Zuid-Europese look en vallen te combineren met vrijwel iedere outfit. Heb jij ze al in de schoenenkast staan?

Ook een tas mag niet ontbreken wanneer je een avond gaat terrassen met vriendinnen, of bijvoorbeeld met het gezin naar het strand trekt! Zorg dat de kleuren van de tas enigszins matcht met de rest van je outfit. Een groot contrast in stijl doet af aan het verfijnde van je zomerse kleding.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws