Maxime Meiland deelt romantische video voor huwelijksjubileum

Een terugblik op die sprookjesachtige dag!

Vorig jaar was het moment ein-de-lijk daar voor Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer: een sprookjesachtige huwelijksdag! De twee bezegelden hun liefde omringd door vrienden en familie, en nu we een jaar verder zijn, is het natuurlijk tijd voor een terugblik.

Een jaar getrouwd

Op 30 juli 2022 trouwden Maxime en Leroy onder toeziend oog van hun familie en vrienden bij kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Daarna volgden al snel meer grote stappen in het leven van het stel. Zo kochten de twee hun droomhuis en verwelkomden ze er een viervoeter bij. Dat Maxime nog altijd gelukkig is met Leroy blijkt wel uit de video die ze dit weekend deelde op the gram. “1 jaar getrouwd met de liefste ❤️”, schrijft ze bij de video. We zien een reeks prachtige beelden van de bruiloft in het filmpje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lieve reacties

Volgers van Maxime zijn duidelijk enthousiast over de terugblik op haar Instagram. “Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Jullie zagen er zo prachtig uit”, schrijft een volger. En: “Proficiat samen 💕 jullie zijn een mooi koppeltje ❤️” En daar kan Beau Monde zich natuurlijk alleen maar bij aansluiten!

Droomhuis gekocht

Onlangs kochten Maxime en Leroy hun droomhuis en verwelkomden ze hondje Hummer. “Ons droomhuis! Ik kan het nog niet bevatten”, schreef ze op Instagram bij een kiekje waarop zij en Leroy hun handtekening onder het koopcontract zetten. De Meiland-telg zag het toen al helemaal voor zich. “De meiden met hun voetjes in het gras… Voor de open haard in de winter… Net als vroeger.” Het is voor haar een droom die werkelijkheid is geworden. “Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen. Intens gelukkig ❤️”

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram @maximemeiland

Laatste nieuws