Zien: zo ziet de knappe broer van Margot Robbie eruit

Je kunt duidelijk zien dat de twee familie zijn!

Dat Margot Robbie niet alleen een steengoede actrice is, maar ook gezegend is met de looks, weten we inmiddels wel. Maar wist je dat ze ook een ontzettend knappe broer heeft? We vonden een aantal leuke kiekjes van hem.

Margot Robbie

We zijn al een tijdje helemaal in de ban van Margot Robbie en alles wat met de langverwachte Barbie-film te maken heeft. Maar lang geleden… toen de loper nog hartstikke rood kleurde in plaats van roze, schitterde Margot Robbie al in menig film. De actrice is immers veel meer dan ‘alleen Barbie’ en heeft al heel wat mooie rollen op haar naam staan – denk aan films als Mary Queen of Scots, The Wolf of Wall Street en Babylon.

Cameron Robbie

Bij veel mensen gaat er gelijk een belletje rinkelen bij de naam Margot Robbie, zeker met het grote succes dat de Barbie-film momenteel met zich meebrengt. Maar hoe haar jongere broer er precies uitziet? Dat zal voor veel mensen een raadsel zijn. De 28-jarige broer van de actrice heet Cameron Robbie. Eén ding hebben ze in elk geval al met elkaar gemeen: hun looks. Broer en zus zijn beiden namelijk een knappe verschijning.

Margot en Cameron zijn twee van vier broers en zussen uit het gezin. Hun ouders zijn boerderijhouder Doug Robbie en fysiotherapeut Sarie Kessler. Ze hebben nog een zus Anya Robbie, en een broer Lachlan Robbie. Saillant detail: met broer Lachlan werkte Margot samen aan de film Birds of Prey, waar hij een stuntman was. Maar het zijn Margot en haar jongste broer Cameron die graag in vol ornaat voor de camera’s staan.

Benieuwd geworden hoe Margots knappe broer Cameron eruit ziet? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws