Zien: zo ziet de knappe broer van Margot Robbie eruit

Je kunt duidelijk zien dat de twee familie zijn!

Zuslief achterna

Net als zijn zus staat ook Cameron dus graag in de schijnwerpers. De jongere Robbie timmert momenteel aardig aan de weg als acteur. Zo speelde hij in films als Gifted, People You May Know, Romance at the Vineyard en Love by the Glass. In januari 2021 scoorde Cameron zelfs een gastrol op Margots oude bekende terrein – in de serie Neighbours.

Instagram

Tot onze grote teleurstelling is Margot Robbie zelf niet actief op Instagram, maar broerlief is dat gelukkig wél. Met bijna zestigduizend volgers zien we het één na het andere beeldige kiekje van de acteur verschijnen. Enne, dat stelt niet teleur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Robbie (@cameronrobbie)

Good genes run in the family! En wat dacht je van deze? Al moeten we toegeven dat knappe mannen met puppies over het algemeen een dodelijke combi zijn voor de doorsnee vrouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Robbie (@cameronrobbie)

Bewijs dat de twee echt broer en zus zijn? Alleen kleine broertjes kunnen je zo in het zonnetje zetten én vernederen tegelijkertijd!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Robbie (@cameronrobbie)

Toch hebben de twee een intieme band met elkaar. In een interview zei hij ooit dat hij bevoorrecht is met een zus als Margot. “Het is geruststellend om te weten dat als ik haar nodig heb, ze maar een telefoontje verwijderd is.”

Bron: Instagram @cameronrobbie, Wikipedia, Who.com | Beeld: NL Beeld/ Brunopress, Instagram @cameronrobbie

Laatste nieuws