Drie op een rij: bij deze sterren werd er afgelopen week ingebroken

Het was flink schrikken geblazen voor zowel Fred van Leer, Olcay Gulsen als Maria Tailor – en dat in één week tijd.

De schrik zit er goed in bij een aantal van onze favoriete BN’ers. Zij werden afgelopen week opgeschrikt door een (poging tot) inbraak. Bij zowel Fred van Leer, Olcay Gulsen als Maria Tailor was het raak. Ze doen hun verhaal op sociale media.

Olcay en Ruud

Olcay Gulsen en Radio-dj Ruud de Wild werden dinsdagnacht opgeschrikt door twee personen met bivakmutsen die probeerden in te breken bij het stel. Dat vertelt Olcay in een TikTok-video. Ze omschrijft haar nacht als een van de ergste die ze ooit heeft meegemaakt: ”Ik werd wakker door keihard geschreeuw van Ruud. Dat ging echt door merg en been”, vertelt ze. Ze legt uit dat er twee mannen met bivakmutsen naar boven zijn geklommen via de steiger die de twee buiten hebben staan.

@olcayEcht vreselijk om zo wakker te worden ‘s nachts🤯‼️ Gelukkig zijn we- en nu zelfs nog beter- goed beveiligd🤗♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Volgens Olcay stopte Ruud op een gegeven moment met schreeuwen, waarna zijzelf begon. ”Daardoor zijn die wannabe-inbrekers zo bang geworden dat ze via de steiger weer terug naar beneden zijn geklommen.’’ De presentatrice zegt het ziekelijk te vinden dat de inbrekers naar boven zijn geklommen terwijl ze daar gewoon lagen te slapen. Ze laat weten: ”Wat een zieke mensen. Blijf gewoon weg, idioten.”

Fred van Leer

Ook Fred van Leer is het slachtoffer geworden van een inbraak. Gelukkig was de stylist op het moment dat het gebeurde niet thuis. Hij deed zijn verhaal maandag in zijn Instagram-Stories. ”Er is inderdaad ingebroken bij mij thuis dit weekend”, vertelde Fred. De presentator laat aan zijn volgers weten dat hij oké is maar zegt het heel vervelend te vinden. ”Lieve mensen, er is echt niks te halen”, benadrukt hij. ”Denken jullie werkelijk dat als ik er niet ben, dat er iets ligt wat jullie willen hebben? Misschien een schilderij van drie meter, succes met het inladen”, grapt hij. Ook vertelt hij dat alles op camera is vastgelegd. Het is namelijk niet de eerste keer dat dit hem overkomt.

Maria Tailor

Het wás al flink schrikken voor Maria Tailor begin dit jaar: na vijf eerdere pogingen was het inbrekers gelukt om haar huis binnen te dringen. Maar nu, zo’n halfjaar later, lijkt het riedeltje weer van vooraf aan te beginnen. Op Instagram deelde de Real Housewife vorige week een video waarin ze vertelt dat er opnieuw een poging tot inbraak is gedaan.

“Elke vakantie weer hetzelfde riedeltje. Ik zorg dat er niets van waarde thuis blijft liggen omdat ik rustig wil slapen op mijn vakantiebestemming”, begint ze haar verhaal op Instagram. “Het is gewoon normaal geworden voor me. De afgelopen 5 jaar en bij alle 3 mijn woningen zijn er pogingen tot inbraak geweest. Ik heb alle maatregelen genomen die je maar kan nemen maar toch zijn er altijd weer nieuwe slimmeriken die denken dat ze een slag kunnen slaan in mijn woning.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor)

“Het erge vind ik dat het een way of life is geworden”, stelt ze. In de video vertelt de housewife hoe vervelend ze het incident vindt. “Dat is de reden waarom ik altijd als ik op vakantie ga, al mijn spullen wegbreng. Dus er is ook niks thuis, maar dat geeft me nog steeds wel een naar gevoel dat ze me in de gaten houden”, laat ze weten. “Het blijft echt vervelend omdat je je weer moet bezighouden met deze negativiteit.”

Bron: AD, Instagram @mariatailor, Tiktok @olcay | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

 

 

 

Laatste nieuws