Wow! Dit is de broer van Wendy van Dijk

Wow! De twee zijn duidelijk familie!

Al jarenlang is Wendy van Dijk een graag gezien gezicht op de Nederlandse buis. Natuurlijk kennen we haar man, Erland Galjaard, en haar getalenteerde zoon Sem. Maar kende jij Wendy’s broer al? We stellen je even voor aan Mike van Dijk!

Familieband

In 1971 zag de kleine Wendy van Dijk het levenslicht in Weesp. Als dochter van een marktkoopman groeide ze op in een hecht gezin, met vader Jaap, moeder Tiny én dus broer Mike. Al op jonge leeftijd blijkt dat Wendy heel goed weet wat ze wil: de spotlights in! De bühne op! En zo geschiedde. Voor de camera’s straalt Wendy als nooit tevoren. Maar in 2006 krijgt ze een zware klap te verduren.

Begin mei dat jaar komt vader Van Dijk namelijk te overlijden aan de gevolgen van darmkanker. Ook nu, jaren later, staat Wendy nog elk jaar stil bij het grote verlies. Zo deelde ze deze prachtige foto van haar vader met daarbij een bijzonder liefdevolle boodschap over de verrassing die ze voor zijn huwelijksjubileum had georganiseerd, slechts enkele maanden voor zijn diagnose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

“Achteraf zijn we zo dankbaar dat we jullie jubileum zo groots hebben gevierd. ‘Elke dag kan je laatste zijn’ helaas weten we daar inmiddels alles van. 17 jaar geleden moesten we je in liefde loslaten. Maar liefde is sterker dan de dood lieve papa en elke dag ben je onderdeel van ons leven. Voor altijd in ons hart”, deelde Wendy.

Ook heeft Wendy haar vader op een heel bijzondere manier laten vereeuwigen, sámen met broer Mike. Zo schreef ze voor Wendy Online over de matchende tattoos die ze samen met haar broer heeft laten zetten: het Tibetaanse woord voor ‘vader’.

Je hebt de tattoo vást wel eens gezien, want de presentatrice heeft het subtiele kunstwerkje op haar pols laten zetten. Het idee was origineel om de tatoeage te laten zetten op een onzichtbare plek. Maar, zo deelde Wendy: “Op de onderkant van de onderarm. Ik was helemaal vergeten dat ik presentatrice ben en steeds met die microfoon in mijn handen sta.”

Dat de familieband tussen Wendy en haar broer bijzonder sterk is, blijkt zo maar weer. Maar haar broer heeft ook nog een andere belangrijke rol in Wendy’s leven. Benieuwd wie deze Mike van Dijk is? Klik dan door naar de volgende pagina.

Laatste nieuws