Wow! Dit is de broer van Wendy van Dijk

Wow! De twee zijn duidelijk familie!

Broer en zus

Op Instagram deelt Wendy regelmatig leuke foto’s uit het dagelijks leven. Van grappen en grollen met zoonlief, tot TikTok-dansjes met haar dochter Lizzy: Wendy is altijd bijzonder open naar haar honderdduizenden volgers. Ook broer Mike passeert met enige regelmaat de revue.

Mike van Dijk in het zonnetje

De twee zijn natuurlijk ontzettend hecht als broer en zus. Maar sinds eind 2013 heeft Mike nog een extra bijzondere rol erbij in het leven van z’n showbizz-zus: hij is namelijk haar manager! Hij nam destijds het stokje over van voorganger Frank Wisse.

Naast elkaar opgroeien én vervolgens ook nog je carrières samen opbouwen: je moet het maar kunnen! En alsof dat nog niet genoeg is, brengen de twee ook regelmatig hun vrije tijd met elkaar door. Zo gingen de twee enkele jaren terug samen met hun kroost naar Disneyland Parijs:

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

“Op een of andere manier weten wij altijd weer het kind in onszelf terug te vinden als we samen zijn. Tussen ons drukke leven door met alle verantwoordelijkheden en alle ups en downs die erbij horen, is er niets leukers dan af en toe teruggaan naar dat kind gevoel. Samen huppelend door zo’n pretpark ( ik kan daar nooit normaal lopen) Mike die alleen maar grapjes uithaalt met de kids en wij samen om niks de slappe lach krijgen omdat alleen wij elkaars humor snappen. Ik hoop dat we dat nooit kwijtraken. Lieve grote broer: ik hou van jou!!”, deelt ze in het bijschrift.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

In 2022 deelde Wendy bovenstaande zoete foto met haar broer. Dit keer houdt ze de boodschap kort en krachtig – maar daarom niet minder liefdevol. “Broer en zus dag. Dat is het voor mij elke dag!” Awww! Die Mike zal zich ongetwijfeld gelukkig prijzen met zo’n liefdevolle zus, en vice versa net zo. Zo’n band gun je toch elke broer en zus?

Bron: AD.nl, Wendy Online, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws