Feest in Laren: de vriend van Bo Wilkes is jarig vandaag!

Hip hip hurray!

Hoewel het huwelijk van de Echte Gooische Moeder en vriendlief al 7,5 jaar op de planning staat, is de liefde tot op de dag van vandaag nog niet met een ring bezegeld. Echter is er wel iets anders vrolijks te vieren, want het is feest in de villa in Laren! Paul Hinfelaar, de vriend van Bo Wilkes mag vandaag 37 kaarsjes uitblazen.

Elke dag een feest

“Liefste schat, van harte met je verjaardag”, schrijft ze bij een serie kiekjes met haar verloofde. Daarop zien we het stel cheersen op Pauls verjaardag, maar deelt Bo ook andere leuke foto’s van haar grote liefde met de kinderen. “Elke dag is een feest met jou”, deelt ze. “I love you so so much! 🤍🤍” Ahw! Ook namens Beau Monde, van harte gefeliciteerd!

Trouwplannen

Bo en Paul zijn al jaren heel gelukkig samen. Zo’n 7,5 jaar geleden ging Paul al eens op één knie voor zijn grote liefde, maar de bruiloft is nog steeds niet gepland. “We zijn zoekende”, zei de Echte Gooische Moeder begin dit jaar over hun trouwplannen in gesprek met Beau Monde. “We weten wel dat we het klein willen houden, zo’n veertig man. Wat dat betreft, is het een voordeel dat we zo laat in onze relatie pas trouwen. We weten heel goed wie onze vrienden zijn – ik hoor vaak van bekenden dat ze de helft van hun trouwgenodigden inmiddels niet meer spreken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes)

Zoektocht naar trouwjurk

En hoewel de gastenlijst waarschijnlijk al duidelijk is, is de keuze voor haar trouwjurk nog steeds een zoektocht. “Ik weet nog niet of het een klassieke trouwjapon wordt of een feestelijke glitteractie. Eigenlijk interesseert het me niet zo”, gaf ze toe.

“Ik ben het tegenovergestelde van een bridezilla. Waar hebben we het over? Het boeit me niet of die taart blauw of wit is. Paul en ik hebben drie kinderen, dat is onze grootste verbintenis. Dat papiertje kan me gestolen worden. Al wil ik wel dat feest. Want onze liefde, díe moet gevierd worden!”

Bron: Beau Monde archief, Grazia, Instagram @bowilkes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws