Déze knappe dame is de echte dochter van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Als twee druppels water!

In de legendarische soap Goede Tijden, Slechte Tijden spelen Erik de Vogel en Caroline de Bruijn al decennialang de karakters Ludo Sanders en Janine Elschot, die een onstuimige relatie onderhouden. In het echte leven zijn de twee echter al een flink aantal jaren gelukkig met elkaar, en hebben ze één prachtige dochter. Enne…die heeft duidelijk de goede looks van haar ouders geërfd!

Liefde op de set

In 1992 doet Caroline de Bruijn haar intrede in Meerdijk als Janine Elschot, en enkele jaren later volgt Erik de Vogel als Ludo Sanders. Een relatie tussen de twee acteurs ligt niet direct voor de hand – en tussen hun karakters ook niet. Toch springt de vonk tussen Ludo en Janine meermaals over, volgen er meerdere affaires, relaties, huwelijken, scheidingen, en ga zo maar door.

Ook vinden Erik en Caroline de liefde bij elkaar. Erik is op dat moment getrouwd met een andere vrouw, en heeft met haar al twee kinderen. Caroline is zelf ook heel gelukkig in de liefde. Zo blikte ze al eens terug in gesprek met Nouveau: “Ik was in die tijd heel gelukkig met iemand anders en ik hoorde ook al snel dat Erik getrouwd was en kinderen had. Iets met hém beginnen was dus sowieso niet aan de orde. Maar mijn gevoel voor Erik werd zo overweldigend dat ik hem uiteindelijk toch schoorvoetend heb verteld wat er aan de hand was. Dat bleek wederzijds. We hebben nog maanden enorm ons best gedaan om elkaar met rust te laten, tot dat niet meer houdbaar was.”

Natuurlijk is zo’n romance – terwijl je zelf al eeuwige trouw hebt beloofd aan een ander – bijzonder pijnlijk. Maar het stel is er uiteindelijk goed uitgekomen, en heeft ook nog altijd goed contact met Eriks vorige vrouw. “We zijn dikke vriendinnen geworden”, deelde Caroline over haar band met de moeder van Eriks kinderen.

Dochter

De twee hebben hun liefde (nog) niet bezegeld met een bruiloft, maar hebben samen wel één prachtige dochter: op 29 juli 2000 zag Solane Victoria de Vogel het levenslicht.

Benieuwd hoe zij eruitziet? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws