Déze knappe dame is de echte dochter van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Als twee druppels water!

Twee druppels water

Solane is inmiddels natuurlijk ook een volwassen jongedame, en ze lijkt spre-kend op haar ouders! De brunette deelt via Instagram regelmatig kiekjes van haar leven met haar meer dan twintigduizend volgers, én ze verschijnt met enige regelmaat naast haar ouders op de rode loper.

En wat in al die leuke kiekjes vooral opvalt? De jongedame lijkt als twee druppels water op haar moeder!

caroline de bruijn erik de vogel
Beeld: NL Beeld

De twee zijn bovendien dikke vriendinnen, zo blijkt uit enkele lieve kiekjes van het paar. In 2022 feliciteerde Solane haar moeder voor haar verjaardag met deze set sfeervolle foto’s. “Mama jarig, I love you”, schreef ze hier destijds bij. Aww!

De reacties lopen over van complimenten voor het paar. “Net zo mooi als haar mama”, schrijft een volger, en een ander deelt: “Zusjes lijken jullie!” Ha! Naast Solane kan ook haar moeder dus op een hoop fijne complimenten rekenen. Wij kunnen ons hier natuurlijk alleen maar bij aansluiten.

Ook verschijnt Solane soms naast haar vader op de red carpet.

Beeld: NL Beeld

Of naast haar vriend, video-producer Pepe Favela. De twee zijn duidelijk tot over hun oren verliefd op elkaar: van Los Angeles tot Parijs, of ‘gewoon’ in Amsterdam op de rode loper…de liefde spat ervanaf!

solane de vogel
Beeld: NL Beeld

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PEPE FAVELA (@pepe.favela)

Ambitieuze dame

Net als haar moeder, rondde Solane met succes het VWO af, en haalde ze in 2018 haar diploma aan Het Amsterdams Lyceum. Hierna is zij begonnen aan een Rechten-studie, dus de jonge Solane heeft duidelijk flinke ambities. Wie weet: misschien kan zij met haar rechtenkennis nog eens handig zijn voor wanneer haar vaders karakter zich weer eens in de nesten heeft gewerkt…

Bron: Flair, Beau Monde archief, Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws