Onvergetelijk uitje: ga met je vriendinnen naar de Big Green Egg Open

Steeds meer mensen ontdekken deze heerlijke sport.

De vakantie is weer voorbij en we zijn allemaal weer hard aan de slag. Even stoom afblazen met je vriendinnen is dan ook een must, de komende periode. Voor een bijzonder origineel uitstapje, tipt Beau Monde de Big Green Egg Open.

Stralen op de green

Golfen ouderwets? Welnéé! Het zijn echt niet meer alleen de oude mannen uit ’t Gooi die zich wagen aan de sport, en de green is nog nooit zo toegankelijk geweest als anno nu.

Natuurlijk geldt dat de bon chic bon genre zich nog altijd graag op de golfbaan begeven. Verschillende royals, zoals de Tindalls, en allerlei celebs, van Celine Dion tot Quinty Trustfull, hebben het slaan van een balletje op z’n tijd al he-le-maal ontdekt. In Nederland is de sport nog altijd groeiende, en met goede reden!

Gezellig én gezond

Golfen is namelijk hartstikke goed voor zowel lichaam als geest. Met je hebben en houden over de golfbaan sjouwen verbrandt natuurlijk de nodige calorieën. En de diepe concentratie die je nodig hebt om in zo min mogelijk swings dat balletje in de hole te krijgen? Dat is hart-stik-ke goed voor je hersenen.

En ach, als je dan voldaan je clubs weer hebt opgeborgen, dan is er altijd nog tijd om met je medespelers te keuvelen onder het genot van een wijntje. Dat heb je dan immers dubbel en dwars verdiend.

Sfeer proeven

Benieuwd geworden of golf ook iets voor jou kan zijn? Plan dan meteen met je vriendinnen een uitstapje in naar de Hilversumsche Golf Club. Hier vindt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september de Big Green Egg Open plaats. Tickets kosten een fluitje van een cent en koop je via Golf.nl/tickets.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GOLF.NL (@golfnl)

Gedurende dit bijzondere weekend kun je genieten van een sterk staaltje topgolf, met titelverdedigster Anna Nordqvist en nationale trots Anne van Dam. Bovendien zijn er gratis golfworkshops te volgen, is er volop vertier op hole 19, én deelt Executive Chef van Big Green Egg Europe, Michèl Lambermon, zijn ultieme culi-tips. Kortom: dat wil je niet missen. Met wie ga jij voor zo’n sportief uitje?

Bron: Beau Monde archief, Golf.nl | Beeld: Golf.nl

Laatste nieuws