Zien: koning Willem-Alexander zorgt voor ‘photobomb’ tijdens F1

Hilarisch!

Het was een komen en gaan van prominenten bij de Grand Prix van Zandvoort, dit weekend. Natuurlijk waren de Oranjes goed vertegenwoordigd bij het circuit, maar ook een hoop celebs en andere jetsetters lieten hun fameuze neuzen zien. En dat zorgt nog wel eens voor onverwachte kiekjes samen!

Prominenten spotten

Het was gezellig druk bij het Zandvoortse circuit afgelopen weekend. Van de kwalificatie tot de slotronde waarin Max Verstappen zegevierde: je kon je lol op als society-spotter.

Ook na afloop, in de eindeloze beelden van de regenachtige race, zien we een hoop wonderlijke combinaties van bekende gezichten de revue passeren. Zo schreven we al over de stoeipartij tussen koning Willem-Alexander en zelfbenoemd kickboks-koning Rico Verhoeven. Maar nu blijkt de koning ook per abuis deel uit te maken van een vrolijk celebrity-kiekje.

Koning photobomb

De foto werd gedeeld op Instagram door coureur en commentator Karun Chandhok. Hij dacht dat hij een casual foto schoot met acteur Steve Carell, maar vervolgens bleek dat ook de Nederlandse koning (een beetje verdwaasd) een verschijning maakte op het kiekje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karun Chandhok (@karunchandhok)

“Een zin waarvan ik nooit dacht ‘m te zullen zeggen…Ik ging een foto maken met Steve Carell, en werd gephotobombed door de koning van Nederland!”, schrijft de voormalig Formule 1-coureur bij de foto.

Gezinsuitje

Het kan maar zo zijn dat we de komende dagen nog meer dergelijke actiefoto’s van onze Oranjes te zien krijgen. Bij de Zandvoortse race was Willem-Alexander namelijk aanwezig met koningin Máxima, prinsessen Amalia en Alexia, én gravin Luana, de oudste dochter van prinses Mabel.

Het jongste A’tje, prinses Ariane, moest helaas verstek laten gaan omdat zij net op haar nieuwe school is begonnen. Ach: over een paar jaar is ook zij weer van de partij. Voor nu genieten we even van deze lekker spontane sfeerkiekjes!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws