Vermeende vriendin prins Christian reageert op geruchten

De prominentendochter schept duidelijkheid.

De Deense prins Christian en Italiaanse aristocratendochter Maria Chiara van Bourbon-Sicilië zouden smoorverliefd op elkaar zijn. Volgens sommige bronnen zelfs verloofd. Na weken van geruchten reageert prinses Chiara nu op de wilde verhalen.

Sprookje

Zij een dochter van een Italiaanse nobelfamilie met een prinsessentitel, en hij de tweede in lijn naar de Deense troon – het leek een waar sprookje. Het feit dat de twee prominente tieners elkaar helemaal gevonden leken te hebben deed deze zomer menig hart smelten.

Alleen één probleempje: het blijkt allemaal niet waar te zijn. De ‘betrouwbare bron‘ die had gemeld dat de twee het heel gezellig hadden en Chiara zelfs al op de thee was geweest bij koningin Margrethe als potentieel toekomstig schoon-kleindochter, zou het finaal bij het verkeerde eind hebben gehad.

Goed bevriend

Zo deelt Chiara via haar Instagram-pagina in drie talen (van de zes die ze naar verluidt spreekt) een duidelijk statement. “Ik wil graag duidelijkheid scheppen met betrekking tot het ongegronde gerucht dat over mij de ronde doet”, begint ze, om vervolgens maar meteen met de deur in huis te vallen. “Prins Christian en ik delen een hechte vriendschap.” Kortom: alleen vrienden, en c’est ça.

In de rest van haar bericht verduidelijkt de prinses nog dat ze best kon lachen om de verhalen. “Maar over tijd is dit gerucht de grenzen van gezond verstand voorbijgegaan en in een spiraal geraakt die haaks op de realiteit staat. Ik denk dat het nu tijd is om een einde te maken aan dit gerucht”, aldus de Italiaanse. Duidelijk!

Dromen

Verder stelt de prinses dat zij haar bijna 90.000 volgers natúúrlijk op de hoogte zal houden als er ‘belangrijke dingen’ gebeuren in haar leven. Dat heurt ook gewoon anno nu, als je jezelf een béétje prinses en/of influencer waant, natuurlijk.

“Hoewel we allemaal graag dromen over sprookjes, is de realiteit wat er écht toe doet”, sluit Chiara haar bericht af. Tja, dromen over een toekomst aan het Deense hof…wij kunnen ons vervelender zaken voorstellen om over te mijmeren.

Bron: Instagram @chiaradebourbon | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws