Bizarre geruchten: déze 17-jarige prins zou verloofd zijn

Stapt hij samen met deze Italiaanse prinses in het huwelijksbootje?

In royalty-land doen geruchten de ronde dat de 17-jarige prins Christian van Denemarken al verloofd zou zijn. Samen met de Italiaanse prinses Maria Chiara wil hij in het huwelijksbootje stappen. Uh, pardon?

Verloving aan de horizon?

De zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary zou de liefde van zijn leven hebben gevonden, en er schijnen al grote stappen worden gemaakt tussen het verliefde stelletje. De prins zou zelfs zijn verloofde Chiara al aan zijn oma, koningin Margrethe II, hebben voorgesteld. Volgens een insider van Woman’s Day werd de prinses uit Italië deze zomer uitgenodigd door de koningin om samen een kopje thee te drinken. Christian vond het geweldig en zou al snel doorhebben dat het goed klikte tussen de twee. Naar verluidt is dit kopje thee een stempel van goedkeuring voor Chiara, want Margrethe drinkt niet zomaar met iedereen een kopje thee.

Verschillende royalty-bronnen zijn vervolgens met deze insider info aan de haal gegaan, en spreken nu van een naderende verloving. Unskyld mig? Dat de tweede in lijn naar de Deense troon nog niet eens de volwassenheid bereikt heeft, lijkt men voor het gemak maar even te vergeten. Zo kopt The Daily Mail groots over ‘verlovingsgeruchten’. Laat het duidelijk zijn dat Beau Monde dit verhaal met een flinke korrel zout neemt.

Serieuze relatie

De jongste dochter van prins Carlo en prinses Camilla zorgde al voor commotie tijdens de Grand Prix van Monaco. Daar werd ze namelijk samen gefotografeerd met haar vermeende royal vlam. Op het kiekje dat op Instagram is geplaatst, is te zien dan Chiara haar hand op de schouder van Christian legt. Is dit een hint naar een toekomstig huwelijk, of is dit gewoon een teken van hun jarenlange vriendschap? Bovendien werden ze onlangs nog samen gespot tijdens een tripje naar St. Tropez, waar ze genoten van een ijsje.

Christian schijnt al toe te zijn aan een serieuze relatie. Dat Chiara ‘alle juiste vinkjes aanvinkt’, is dan natuurlijk mooi meegenomen. Volgens de insider van Woman’s Day is het nog afwachten of Chiara dezelfde gevoelens heeft voor Christian, want hij is wel stapelgek op haar. Daarnaast is het gerucht door beide families nog niet bevestigd. En hoewel het bijzonder onwaarschijnlijk is dat de twee in het huwelijksbootje stappen gezien de leeftijd, zou dit wel een teken zijn dat het goed gaat met de hoogheden. Wij wachten af!

Bron: Tatler, Mail Online | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws