Wauw! Dít is de jongste zoon van René en Natasja Froger

De Froger-telg lijkt sprekend op zijn moeder.

We maakten kennis met de gehele Froger-familie toen ze als gezin programma’s maakten als De Frogers: Effe geen cent te makken en De Frogers: Helemaal Heppie. In deze series maakten we ook kennis met de kinderen van René en Natasja, zo ook met de jongste telg van de familie: Didier Froger. Enne, de jongste zoon van de twee heeft het – net als zijn broers – al ver weten te schoppen in de muziekwereld.

Samengesteld gezin

René en Natasja hebben samen een gezellig, samengesteld gezin. Het stel heeft samen twee prachtige zonen Maxim en Didier. René heeft uit een vorige relatie nog twee kinderen, Danny en Natascha. Een gezellige boel in huize Froger dus!

In 2022 kwam er naar buiten dat ook het huwelijk van René en Natasja diepe dalen heeft gekend. Natasja heeft in een openhartig interview een boekje opengedaan over hun huwelijkscrisis, waarin ze vertelde dat ze beide ‘honderd jaar geleden’ zijn vreemdgegaan. In een interview met Vriendin sprak ook René open over deze periode in hun leven. “Het komt erop neer dat ik meer bezig was met mijn werk, en Natas meer met de kinderen. Dat liep niet zo lekker. In die periode hebben we beide een scheve schaats gereden“, aldus René. Toch wist de liefde Natasja en René weer bij elkaar te brengen. “Liefde is een werkwoord. Misschien cliché, maar ontzettend waar”, vertelde de zanger aan Vriendin.

De Frogers: Happy Camping

Recent is er naar buiten gekomen dat de gehele familie Froger – ja, de héle familie inclusief aanhang en kleinkinderen – binnenkort terug te zien is op de buis in hun nieuwe programma De Frogers: Happy Campers op TLC.

“Wat was het een cadeautje om met het hele gezin, waar Natas en ik zo ongelofelijk trots op zijn, deze reis te kunnen maken door het prachtige Verenigd Koninkrijk”, zei René al eerder. “Het is iets wat al lang hoog op onze bucketlist en wat we graag delen met alle TLC-kijkers. Een reis om nooit te vergeten!” In het programma gaan we Natasja en René zien samen met hun kinderen Natascha, Danny, Maxim en Didier (én aanhang). Maar vooral Didier is in de afgelopen tijd heel wat veranderd.

Benieuwd hoe Didier er vandaag de dag uitziet? Lees dan snel verder op de volgende pagina!

Laatste nieuws