Wauw! Dít is de jongste zoon van René en Natasja Froger

De Froger-telg lijkt sprekend op zijn moeder.

Lange Jochie

Een leuk weetje over de jongste Froger-telg: hij is net als zijn vader én broers hard bezig in de muziekwereld. Oké, dan niet als Hollandse zanger, maar meer in de rapscene. Hij schuilt dan ook door onder de naam Lange Jochie.

Op Instagram zien we dan ook dat Didier op dit moment erg veel bezig is met het maken van muziek. Zo heeft hij al een aantal singles Leegte, Sloptop en Unsigned en staat vaak met een microfoon in zijn hand op een feestje.

Inmiddels is Didier ook helemaal gelukkig in de liefde met zijn vriendin Sammy en haar zoontje Liam en zijn al een langere tijd samen. Het is dan ook zeker niet gek dat we ook Sammy en haar zoontje binnenkort gaan zin in de nieuwe familie realitysoap van de Frogers. Gezellig!

Showbizzwereld

Dat Didier zich dus wel thuis voelt in de showbizzwereld, is zeker niet gek. Zo werd het er vroeger al met de paplepel ingegoten. Hij heeft samen met zijn gezin verschillende spraakmakende televisieseries-series mogen maken zoals ‘Effe geen cent te makken‘, ‘De Frogers: Helemaal Heppie‘, ‘Lieve Frogers‘, en hebben ze een bezoek mogen brengen aan het welbekende programma ‘Groeten uit 19XX‘. Wij snappen dus wel dat Didier helemaal zijn plek heeft gevonden!

Bron: Instagram, AD | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws