Uit de oude doos: zo zag Bo Wilkes er als klein meisje uit

Haar kids hebben hun knappe looks niet van een vreemde.

We denken Echte Gooische Moeder Bo Wilkes inmiddels best een beetje te kennen. Ze woont samen in het Gooi met haar grote liefde Paul en hun drie kinderen Boyd, Julie en Loulou, is af en toe een tikkeltje chaotisch, en ziet er steevast uit om door een ringetje te halen. Maar hoe zag de blondine er vroeger eigenlijk uit?

Van echt Gooisch meisje naar echte Gooische moeder

Bo Wilkes maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Pauline, Florine, Kimberly en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in ’t Gooi. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Daarna was het een tijdje stil onder de Gooische dames – tot ruim twee jaar geleden, toen Videoland met de serie Echte Gooische Moeders kwam. Hetzelfde concept als zo’n twaalf jaar geleden, maar dit keer volgen we het wel en wee van het moederschap.

Zo zag Bo er als klein meisje uit

Dat ze trotse moeder van drie is, zien we niet alleen terug in de serie. Op Bo haar Instagram stikt het – hoe kan het ook anders met zulke schattige kids – van foto’s van haar kroost. En wat blijkt? Zoonlief Boyd lijkt als twee druppels water op zijn moeder van vroeger. Want als we even diep in de archieven kruipen, vinden we namelijk ook een kiekje van een kleine Bo. Het bijschrift luidt: “30 jaar terug in de tijd ❤️🥰”, waarbij ze haar moeder en zus heeft getagd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo Wilkes (@bowilkes)

Oplettende volgers reageren: ”Wat lijkt jouw zoon op jou zeg! Ik dacht even dat hij het was.” Een ander schrijft: ”Woow, Boyd z’n en profil is precies jij!” En als we er een fotootje van de jongere Boyd bij pakken, lijkt dat inderdaad te kloppen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo Wilkes (@bowilkes)

Datzelfde geldt trouwens ook voor haar twee meiden…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo Wilkes (@bowilkes)

Bo is naar onze mening in al die jaren in ieder geval geen spat veranderd. Ze ziet er nog haast hetzelfde uit als het kleine Gooische meisje dat ze ooit was.

Bron: Beau Monde archief, Echte Gooische Moeders, Instagram @bowilkes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws