Charlize Theron onthult: deze grote beautyblunder maakte ze ooit

'Daar ben ik nog steeds van aan het herstellen'

Door de jaren heen verandert onze beautyroutine nogal eens, en aan sommige periodes willen we liever niet terugdenken. Gelukkig zijn we daarin niet de enige: zélfs Charlize Theron denkt weleens met het schaamrood op de kaken terug aan een beautyblunder die ze ooit maakte.

Beautyblunders

De blondine is al jaren de beauty ambassadeur van Dior, maar beauty blunders zijn haar niet helemaal onbekend. De jaren 90 waren immers het tijdperk waarin donkere foundation, bruine lippenstift en getekende wenkbrauwen de norm waren. Maar er waren ook trends die blijvende ‘schade’ opleverden. En ja, daar heeft de actrice op de dag van vandaag nog steeds last van.

Te fanatiek geplukt

In gesprek met InStyle onthult ze wat haar grootste blunder is geweest op beautygebied, en die is voor veel mensen herkenbaar. De actrice vertelt namelijk dat ze vroeger iets te fanatiek haar wenkbrauwen heeft geplukt. Ze vertelt: “Zonder twijfel, de dunne wenkbrauwen in de jaren 90.” En hoewel haar wenkbrauwen er niet meer zo dun uitzien, vindt ze het nog steeds lastig. “Daar ben ik nog steeds van aan het herstellen.” Oei!

Gelukkig was ze niet de enige die toen als een blok viel voor de gewaagde trend, want er waren meer A-listers die destijds bekend stonden om hun ultra dunne wenkbrauwen. Denk aan Jennifer LopezJessica Alba en Kate Moss. Slecht nieuws voor hen, want de trend lijkt weer terug te komen. Bella Hadid is namelijk al gespot met haar ‘nieuwe’ wenkbrauwen. Hopelijk trekt het snel weer over!

Bron: Elegance, InStyle | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws