Charlize Theron kiest voor parels, parels, en méér parels

Ordinair? Niet als je Charlize Theron heet.

Ze draait al heel wat jaren mee in Hollywood en omstreken, en nog altijd is Charlize Theron een graag gezien gezicht – zowel op het witte doek als bij allerhande evenementen. Vooral haar scherpe gevoel voor stijl kunnen we op de Beau Monde-redactie immer waarderen. Zo droeg ze onlangs bij een evenement voor Breitling héél veel parels…en niet veel meer dan dat.

Parelpracht

Van een klassiek collier à la Elizabeth, tot koninklijke allure in een tiara: parels zijn van alle tijden. De oudere generatie houdt vast aan hun kettingen en oorhangers, en de jongere generatie geeft er een eigen draai aan met speelse accessoires.

Maar een top die volledig van parels gemaakt is? Dat gaat toch wel érg ver. Tenzij je Charlize Theron heet. Dan is het gewoon prachtig.

Beeld: NL Beeld

Via Instagram deelde de actrice bovendien nog een set kiekjes zonder de blazer erbij:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Hoewel het Coco Chanel was die al eens stelde dat dames ‘ropes and ropes’ aan parels heurden te dragen, komt Charlizes top uit het atelier van Givenchy. Ze combineerde deze met een glamoureuze zijden rok met een kleine sleep, de nodige diamanten, én natuurlijk een Breitling-horloge. Enige puntje van kritiek: had de actrice echt geen leukere muiltjes in de kast dan de zwarte slippers die ze bij de outfit droeg?

Match

Overigens deed de outfit ons ook denken aan een zekere ándere glamourvrouw, die bij het Met Gala dit jaar in een hele hoop parels gehuld ging:

kim kardashian parels

Toen was het immers Kim Kardashian die volledig gehuld in parels kwam opdagen bij de opening van de expositie die Karl Lagerfeld eerde. Haar outfit zou bestaan uit zo’n 50.000 (!) parels, nog eens 16.000 kristallen, en was ontworpen door Schiaparelli’s Daniel Roseberry.

Goed, wij houden het bij onze colliers, broches, en oorstekers, maar het idee is leuk, non?

Bron: W Magazine, Vogue | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws