Zien: dit is de knappe vriendin van Maxim Froger

Oeh la la!

Expeditie Robinson

Tegenwoordig zien we Maxim wekelijks op televisie als kandidaat van Expeditie Robinson – waar hij bewijst dat hij prima kan overleven zonder paps, mams en alle luxe om zich heen. Hoewel hij uit het juiste hout gesneden lijkt om de expeditie te volbrengen, blijkt de Amsterdammer van zichzelf geen ware Robinson.

Toen Grazia hem en twee andere expeditieleden vroeg naar hoe ze zich hebben voorbereid op het grote avontuur is Maxim daar meteen erg duidelijk in. “Niet”, lacht hij. “Deze gozer heeft niks gedaan”, haakt Iris Enthoven daarop in. “Hij rolde uit de H&M het vliegtuig in. Kwam ‘ie met een witte tanktop aanzetten, alles wit. Dik katoenen joggingpak. En de luchtvochtigheid is daar natuurlijk van hier tot Tokio”, zegt Floris Göbel lachend.

“Het begon bij ons op Schiphol al”, legt Maxim dan uit. “Alle mannen zaten bij elkaar en toen begonnen ze ook allemaal met smoothies en vruchtensapjes. En ik zat gewoon ongegeneerd drie broodjes kroket naar binnen te werken.” Maar het waren niet alleen de broodjes kroket die Maxim moest missen, want hij moest zijn vriendin Ruby van Wanrooij namelijk ook voor een tijd(je) gedag zeggen.

Vriendin Ruby

De twee zijn nog niet zo heel lang samen, maar wij snappen wel dat Maxim als een blok voor haar is gevallen. De knappe Ruby heeft 12 duizend volgers op Instagram en trakteert haar volgers regelmatig op leuke kiekjes van de twee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby van Wanrooij (@xxrubyceline)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby van Wanrooij (@xxrubyceline)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby van Wanrooij (@xxrubyceline)

Waar Maxim vooral goed is met zijn stem en de sterren van de hemel zingt, is vriendin Ruby dat met haar lichaam. Ze is namelijk professioneel danseres, danslerares en model. Match made in heaven!

Bron: Instagram @xxrubyceline, Archief Beau Monde, maximfroger.nl, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws