Déze knappe dame is de vriendin van Maxim Froger

De twee zijn helemaal gelukkig samen.

Maxim Froger is al een tijd niet meer alleen ‘de zoon van’. Zo is hij zelf natuurlijk muzikant, verschijnt-ie in verschillende televisieprogramma’s en ontpopt de Amsterdammer zich tot een heuse mediapersoonlijkheid. Maar wist je dat Maxim ook een hele knappe vriendin heeft? We stellen haar aan je voor.

Maxim Froger

Nu zanger René Froger en vrouw Natasja Froger niet meer weg zijn te denken uit de Nederlandse showbizzwereld, is het de taak van de kinderen om net als hun ouders niet uit de spotlights te verdwijnen. En dat lukt Maxim Froger aardig, want hij timmert inmiddels hard aan de weg als BN’er – het zit tóch in de familie, hé?

Dat Maxim zich dus wel thuis voelt in de showbizzwereld, is zeker niet gek. Zo werd het er vroeger al met de paplepel ingegoten. Hij heeft samen met zijn gezin verschillende spraakmakende televisieseries mogen maken zoals ‘Effe geen cent te makken‘, ‘De Frogers: Helemaal Heppie‘, ‘Lieve Frogers‘, en hebben ze een bezoek mogen brengen aan het welbekende programma ‘Groeten uit 19XX‘. Wij snappen dus wel dat Maxim helemaal zijn plek heeft gevonden.

Bezig bijtje

Op Instagram zien we dat Maxim veel bezig is met het maken van Nederlandstalige muziek. Hij heeft inmiddels al eigen nummers als ‘Wie‘ en ‘Flirt’ uitgebracht en treedt regelmatig op. Een leuk weetje over de zoon van René en Natasja: Maxim is de winnaar van ‘De Alleskunner VIPS 2021′, waar hij in de finale stond tegen Sem van Dijk, zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé.

Tegenwoordig zien we hem wekelijks op televisie als kandidaat van Expeditie Robinson – waar hij laat zien dat hij prima kan overleven zonder paps, mams en alle luxe om zich heen. Toch was er één specifiek iemand die hij tijdens dit avontuur voor een tijd(je) moest missen.

Vriendin Ruby

De twee zijn nog niet zo heel lang samen, maar wij snappen wel dat Maxim als een blok voor Ruby van Wanrooij is gevallen. De knappe Ruby heeft 12 duizend volgers op Instagram en trakteert haar volgers regelmatig op leuke kiekjes van de twee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby van Wanrooij (@xxrubyceline)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby van Wanrooij (@xxrubyceline)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby van Wanrooij (@xxrubyceline)

Waar Maxim vooral goed is met zijn stem en de sterren van de hemel zingt, is vriendin Ruby dat met haar lichaam. Ze is namelijk professioneel danseres, danslerares en model. Match made in heaven!

Bron: Instagram @xxrubyceline, Archief Beau Monde, maximfroger.nl, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws